حجت الاسلام موسوی مقدم: شهدا دلیل حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران هستند

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شهدا دلیل حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.
کد خبر: ۸۲۵۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۵ - 07April 2026

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید رمضان موسوی‌مقدم» نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه علی‌پناه قویدل مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین و حجت‌الاسلام مرتضی کرمی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قزوین با خانواده ۵ شهید والامقام؛ شهیدان محرم، مهدی، شهناز و حسن حیدری و شهید «الهه دیزائی» در روستای قمیک دیدار کرد.

حجت الاسلام موسوی مقدم: شهدا دلیل حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران هستند

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم گفت: از طرف مقام معظم رهبری خدمت رسیدیم تا پیام ایشان را به شما ابلاغ کنیم. خداوند متعال به شما صبر دهد و به عزیزانتان مقام والایی اعطا کند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مقام والای شهدا گفت: شهادت نصیب هر فردی نمی‌شود و خداوند متعال با نگاه به صفای باطنی و درونی افراد، چنین مقامی را به آنها اعطا می‌کند.

وی با بیان اینکه خانواده شهیدان حیدری معلول و کشاورز بودند، افزود: ثمر خون پاک این شهدا نشان می‌دهد که دشمن آمریکایی- صهیونیستی جنایتکار، انسان‌های بی‌گناه و مظلوم را به شهادت می‌رساند و این مهم، دلیل حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران است.

شهیدان حیدری غیرنظامی بودند

در این دیدار، قویدل گفت: شهدای خانواده حیدری افرادی معلول و غیرنظامی بودند که طی حمله پهپادی دشمن آمریکایی- صهیونیستی جنایتکار به منزل مسکونی در روستای نجف‌آباد به شهادت رسیدند.

وی افزود: امنیت و آسایش امروز کشور مرهون خون پاک شهداست و اگر شهدا نبودند، ایران اسلامی اقتدار و عزت فعلی را نداشت.

در ادامه مسئولان از مقام والای خانواده شهیدان حیدری تجلیل کردند. 

شهدا تا ابد زنده هستند

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه علی‌پناه قویدل مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با خانواده شهید مدافع امنیت مصطفی کاظمی و خانواده شهیدان جنگ رمضان، عرفان کشاورزکیا، حمید خلیلی و همچنین خانواده ۸ شهید (کیال‌ها و رستمی) دیدار کردند.

در این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم گفت: از طرف مقام معظم رهبری خدمت رسیدیم تا پیام ایشان را به شما ابلاغ کنیم. خداوند متعال به شما صبر دهد و به عزیزانتان مقام والایی اعطا کند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شهدا مقام والایی دارند، نزد خداوند روزی می‌خورند و تا ابد زنده هستند.

در این دیدارها، قویدل گفت: شهدای مدافع امنیت و جنگ رمضان توسط تروریست‌ها و رژیم صهیونیستی و آمریکایی به شهادت رسیدند و قلب ملت ایران را جریحه‌دار کردند.

وی افزود: امنیت و آسایش امروز کشور به برکت خون پاک شهدا به دست آمده و لذا امروز، همه مردم قدردان ایثارگری‌های آنها هستند.

در این دیدارها، خانواده شهیدان یاد شده به بازگویی خاطرات شهدا پرداختند و یادشان را گرامی داشتند.

طی دیدار‌های فوق، مسئولان از مقام والای خانواده شهدا تجلیل کردند. 

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار