در گفت‌وگو با دفاع‌پرس؛

مرتضی السندی: مردم بحرین رابطه‌ای عمیق و عاطفی با مردم ایران دارند

رهبر جریان اسلامی الوفاء بحرین با اشاره به رابطه عمیق و عاطفی مردم این کشور با ملت ایران، گفت: شکاف محسوسی در بحرین میان مواضع رسمی دولت و افکار عمومی وجود دارد.
کد خبر: ۸۲۵۶۱۴
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۸ - 09April 2026

گروه بین‌الملل دفاع‌پرس: تحولات سیاسی بحرین در سال‌های اخیر همواره با اعتراضات مردمی، محدودیت‌های امنیتی و بازداشت فعالان سیاسی همراه بوده است. بسیاری از ناظران معتقدند سیاست‌های حکومت آل‌خلیفه موجب افزایش شکاف میان دولت و جامعه شده و نارضایتی‌های اجتماعی را تشدید کرده است. در این میان، جریان‌های سیاسی مخالف نیز نسبت به وضعیت حقوق بشر و سرکوب منتقدان در این کشور هشدار می‌دهند. در همین رابطه خبرنگار دفاع‌پرس با «مرتضی السندی» رهبر جریان اسلامی الوفاء بحرین به گفت‌و‌گو پرداخته که مشروح آن در ادامه می‌آید:

السندی: رژیم آل‌خلیفه هرگونه فضای انتقاد را با تهدید و سرکوب مسدود کرده است

مرتضی السندی، رهبر جریان اسلامی الوفاء بحرین گفت: رژیم آل خلیفه با تهدید و سرکوب هرگونه فضایی را برای انتقاد از حکومت مسدود کرده است. هرگاه شرایط برای رژیم آل خلیفه بحرانی می‌شود، با وعده سعی می‌کند که مردم را آرام کند؛ ولی هیچ‌گاه به وعده‌های خود عمل نکرده است و گواه آن انبوه زندانیان سیاسی و شکنجه‌ها و شهدایی است که مشاهده می‌کنید.

وی افزود: رژیم آل خلیفه وابسته و مجری سیاست‌های امریکا، اسرائیل و حتی عربستان سعودی است. هیچ‌گاه آزادی و مصالح ملی برایش مهم نبوده است. شهروندان بحرینی در واقع گروگان‌هایی هستند در بند سیاست‌ها غربی و هوس‌های آل خلیفه و آل سعود. بسیاری از جوانان و نخبگان و دلسوزان مردم در زندان‌های رژیم با احکام سنگین در حال رنج کشیدن می‌باشند.

السندی ادامه داد: شهید موسوی جوانی آزاده و حق طلب بود همانطور که همه جوانان بحرینی این چنین هستند؛ و ایشان به جرم حمایت از ایران بازداشت شد و به همین علت ما اسم آن گذاشتیم (شهید ولایت). ولی رژیم آل خلیفه تلاش می‌کند که کار خودش را مشروع بداند از طریق اتهام همکارس شهید موسوی با سپاه پاسداران وتلاش کرده‌اند چهره این شهید را مخدوش کند، اما حضور مردم در مراسم تشیع و شعارهایشان موضع حقیقتی مردم را آشکار کرد.

به گفته وی، مردم بحرین مسلمان و دوستدار اهل بیت (علیهم السلام) هستند به همین دلیل سال‌ها مورد ظلم و ستم حکام فاسد و خیانتکار آل خلیفه بوده‌اند. مردم بحرین رابطه‌ای عمیق و عاطفی با ایران دارند و در حوادث مختلف این همدلی را ابراز کردند. اشتراکات فرهنگی و مذهبی میان مردم بحرین و ایران غیر قابل انکار است. مواضع حکومت در قبال جمهوری اسلامی همیشه متاثر از سیاست‌های خصمانه ایالات متحده بوده است و هیچ گاه مورد تایید ملت بحرین نبوده است.

رهبر جریان اسلامی الوفاء بحرین مطرح کرد: در بحرین شکاف محسوسی میان مواضع رسمی دولت و افکار عمومی وجود دارد. سیاست‌های دولت بحرین در قبال جمهوری اسلامی ایران عمدتاً در سیاست‌های امریکایی تعریف می‌شود، در حالی که بخشی از جامعه—به‌ویژه در میان اقشار مردمی—نگاه متفاوت‌تری دارند.

وی در پایان افزود: این تفاوت ریشه در عوامل مختلفی دارد، از جمله پیوند‌های مذهبی، هویتی و حتی سیاسی که باعث شده بخشی از مردم بحرین نگاه مثبت‌تری به جمهوری اسلامی ایران داشته باشند.

گفت‌وگو از الناز رحمت‌نژاد

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار