سردار اسدی: لزوم حفظ قدرتمندانه تنگه هرمز/ صلابت میدان جنگ پشتوانه دستگاه دیپلماسی است
سردار «محمدجعفر اسدی» معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (ص) در گفتوگو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، با اشاره به حضور پرشور و حماسی مردم در اجتماعات و راهپیماییهای اخیر در حمایت از نیروهای مسلح، این همراهی را نماد پیوند ناگسستنی ملت با آرمانهای عاشورایی توصیف کرد و با بیان اینکه همه این مردم سوار بر کشتی نجاتبخش امام حسین (ع) شدهاند، اظهار داشت: امیدواریم مسئولان کشور با درک عمق این حضور، تلاش کنند تا این سرمایه اجتماعی عظیم حفظ شود و مردم از این مسیر جدا نشوند.

سردار اسدی تصریح کرد: ۴۱ روز از این حضور و حرکت حماسی مردمی در میادین سطح شهر میگذرد و ما در مسیری قدم برمیداریم که امام حسین (ع) پیمود؛ لذا اگر قرار باشد که همه ما نیز در این راه شهید شویم، نباید در پیمودن این مسیر ذرهای درنگ کنیم.
معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (ص) با اشاره به وعده الهی افزود: مشیت خداوند متعال بر این قرار گرفته که پس از ۱۴۰۰ سال، پرچم و عَلم امام حسین (ع) بر بلندای کره زمین به اهتزاز درآید و با از بین رفتن این غده سرطانی (رژیم منحوس صهیونیستی) و اربابانش همچون آمریکا، این مهم محقق خواهد شد.
وی با اشاره به توان بازدارندگی مبتنی بر حضور حماسی مردم در اجتماعات میادین سطح شهر، افزود: تا زمانی که این مردم را داریم، نیازی به سلاحهای پیشرفته نداریم؛ حتی اگر آخرین فشنگ ما نیز تمام شود، تازه جنگ اصلی ما با استکبار جهانی آغاز میشود؛ پس دشمن گمان نکند که با تمامشدن مهمات ما کار تمام است؛ زیرا اراده و عزم این ملت پایانناپذیر است.
سردار اسدی در ادامه خطاب به دستگاه دیپلماسی کشور، گفت: مسئولان عزیز بدانند که با برخورداری از این پشتوانه مردمی، در میدان مذاکره نیز باید با همان صلابتِ میدان جنگ حاضر شوند. ملت ما هیچ اعتمادی به شیاطین ندارند؛ بهویژه که همگان دیدند آنها به هیچ عهد و پیمانی پایبند نیستند.
وی همچنین با اشاره به اهمیت تنگه راهبردی هرمز تأکید کرد: رزمندگان ما در تنگه هرمز وظیفه خطیری بر عهده دارند. این گلوگاه حیاتی باید با قدرت حفظ شود و ما باید با مناعت طبع، حقوق مسلم ملت ایران را در این منطقه احقاق کنیم. خساراتی که به این مردم وارد شده است، باید بهصورت کامل از دشمن دریافت شود و او را سر جای خود بنشانیم.
معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (ص) در پایان ضمن قدردانی از ملت قهرمان و بیبدیل ایران، خاطرنشان کرد: مسئولان باید قدر ملت عزیز ایران را بدانند. این مردم پشتوانه وزارت خارجه، دولت و انقلاب اسلامی هستند. اگرچه در طول تاریخ همواره عدهای وطنفروش وجود داشتهاند، اما اینها در برابر خیل عظیم ملت، قابل اعتنا نیستند. امیدواریم که مسئولان تلاش کنند تا احقاق حق این مردم شریف به بهترین نحو انجام شود.
انتهای پیام/ 271


