نهال‌هایی به نام شهدا در میناب کاشته شد

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای میناب از کاشت نهال به نام شهدا همزمان با چهلمین روز گرامیداشت رهبر شهید و شهدای دبستان شجره طیبه در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای میناب خبرداد.
کد خبر: ۸۲۶۰۸۸
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۴:۰۹ - 10April 2026

به گزارش دفا‌ع‌پرس از هرمزگان، فاطمه ذاکری‌نسب، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای میناب گفت: صبح امروز پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ با مشارکت کارکنان این مرکز و همراهی رئیس و کارشناسان اداره منابع طبیعی میناب، آیین کاشت نهال در محوطه مرکز برگزار شد.

نهال‌هایی به نام شهدا در میناب کاشته شد

وی با اشاره به اینکه برای بزرگداشت یاد هر شهید یک نهال از گونه‌های بومی و مثمر کاشته شد، افزود: همکاران مرکز متعهد شده‌اند این نهال‌ها را با دقت و محبت نگهداری کنند تا به‌عنوان یادگاری ماندگار از شهدای عزیز، سال‌های طولانی در فضای این مجموعه سبز و استوار باقی بمانند.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای میناب، نصب پلاک‌هایی به نام هر شهید بر روی نهال‌ها را نمادی از احترام، قدردانی و پاسداشت یاد آنان دانست و گفت: این اقدام تلاشی است برای پیوند دادن فرهنگ ایثار و شهادت با مسئولیت‌پذیری نسبت به محیط‌زیست؛ حرکتی که می‌تواند پیام امید، پایداری و زندگی را به نسل‌های آینده منتقل کند.

وی ابراز امیدواری کرد: این نهال‌ها که به نام شهدا در خاک این مرکز ریشه می‌دوانند، در سال‌های پیش‌رو به درختانی تنومند تبدیل شوند و ثمره‌ای ارزشمند برای آیندگان به همراه داشته باشند.

گفتنی است؛ در حمله ددمنشانه جنگنده‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در روز شنبه ۸ اسفند ماه سال ۱۴۰۴ همزمان با دهم رمضان به دبستان «شجره طیبه» میناب، ۱۶۸ دانش‌آموز، معلم و والدین به شهادت رسیدند؛ فاجعه‌ای که بازتاب گسترده‌ای در افکار عمومی بر جای گذاشت و یاد و نام قربانیان آن همچنان در میان مردم منطقه زنده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها