عصبانیت کاخ سفید: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به حدود ۱۰ درصد سطح عادی رسیده است

مدیر شورای اقتصاد ملی کاخ سفید در پی نادیده گرفتن پیامد‌های اقتصادی تجاوز به ایران به ویژه وضعیت انرژی و عصبانیت از وضعیت تنگه هرمز ادعا کرد: در حال حاضر این آبراه فقط با حدود ۱۰ درصد از ظرفیت معمول خود فعالیت می‌کند.
کد خبر: ۸۲۶۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۴:۳۳ - 11April 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، کوین هاست مدیر شورای اقتصاد ملی کاخ سفید روز جمعه به وقت محلی به شبکه فاکس نیوز گفت: «در حال حاضر کشتی‌ها در حال عبور هستند، اما این تردد فقط در حدود ۱۰ درصد سطح عادی انجام می‌شود.»

عصبانیت کاخ سفید: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به حدود ۱۰ درصد سطح عادی رسیده است

مدیر شورای ملی اقتصاد کاخ سفید افزود: بازار‌های آتی پیش‌بینی می‌کنند با بازگشت فعالیت تنگه هرمز به حالت عادی، قیمت انرژی به سرعت کاهش یابد.

کاخ سفید پس از انتشار گزارش شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) در روز جمعه که از افزایش شدید تورم در ماه گذشته حکایت دارد، در تلاش است نگرانی بازار‌ها و مصرف‌کنندگان را کاهش دهد.

شبکه ان بی سی نیوز نیز اعلام کرد: بر اساس داده‌های وب‌سایت ردیابی کشتی‌ها از زمان آغاز آتش‌بس در شامگاه سه‌شنبه تاکنون ۱۹ فروند کشتی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، با وجود افزایش نسبی تردد در تنگه هرمز نسبت به روز چهارشنبه که فقط پنج کشتی در ۲۴ ساعت نخست پس از توافق از این آبراه عبور کرده بودند، میزان تردد همچنان به‌طور قابل توجهی کمتر از میانگین پیش از جنگ است.

پیش از جنگ آمریکا علیه ایران، روزانه بیش از ۱۰۰ کشتی از این تنگه هرمز عبور می‌کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که پیامد‌های اقتصادی جنگ علیه ایران به ویژه تنگه هرمز را دستکم گرفته بود، اکنون با تهدید ایران برای خارج کردن اقتصاد جهان از لبه پرتگاه، به دنبال خروج از این بحران است.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسید، از نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) در حالی که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجیگری برخی کشور‌های منطقه در حال انجام بود، آغاز شد.

در پی ۴۰ روز جنگ مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران، سرانجام بامداد چهارشنبه به وقت تهران (۱۹ فروردین ۱۴۰۵ شمسی و سه شنبه شب به وقت شرق آمریکا برابر با ۷ آوریل ۲۰۲۶) طرفین بر سر آتش بس دو هفته‌ای با میانجیگیری پاکستان برای انجام مذاکرات به منظور پایان دادن این جنگ و صلح دائمی توافق کردند.

رئیس جمهوری آمریکا شامگاه سه شنبه به وقت محلی (۷ آوریل ۲۰۲۶ برابر با ۱۸ فروردین ۱۴۰۵) در بیانیه‌ای در شبکه تروث سوشال پس از ۴۰ روز جنگ علیه ایران عقب نشینی کرد.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار