فیگارو: ۵۸ درصد فرانسوی‌ها ایران را برنده جنگ با آمریکا می‌دانند

در حالی که اغلب فرانسوی‌ها ایران را پیروز جنگ منطقه‌ای می‌‎دانند، نتایج نظرسنجی «والا» و «معاریو» نشان می‌دهد که فقط ۲۲ درصد صهیونیست‌ها به پیروزی آمریکا و اسرائیل اعتقاد دارند.
کد خبر: ۸۲۶۸۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۸ - 13April 2026

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، روزنامه فرانسوی «لو فیگارو» در گزارشی به نقل از رسانه‌های اسرائیلی «والا» و «معاریو» اعلام کرد که اکثریت صهیونیست‌ها متقاعد نشده‌اند که آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ با ایران پیروز شده است. حدود ۴۶ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این نظر بودند که آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ منطقه‌ای ایران به پیروزی دست نیافتند، این در حالی است که تنها ۲۲ درصد احساس می‌کردند که پیروزی در جنگ رمضان به طور کامل محقق شده است. مابقی نظردهندگان نیز معتقدند که این درگیری بدون پیروزی آشکار پایان یافت.

فیگارو: ۵۸ درصد فرانسوی‌ها ایران را برنده جنگ با آمریکا می‌دانند

این گزارش نارضایتی کلی در میان صهیونیست‌ها را نیز بالا ارزیابی کرد؛ به طوری که ۶۳ درصد از اسرائیلی‌ها از نحوه پایان جنگ ناراضی بودند. علاوه بر این، ۴۳ درصد از نقشی که «دونالد ترامپ» در طول این درگیری ایفا کرد، ابراز نارضایتی کردند.

روزنامه لو فیگارو نظرات عمومی در آمریکا را تا حدودی متفاوت می‌داند. این روزنامه خاطرنشان کرد: «نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که ۳۴ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که آمریکا پیروز جنگ منطقه‌ای ایران بوده است، در حالی که ۱۴ درصد فکر می‌کنند ایران پیروز میدان بوده است. ۳۴ درصد دیگر احساس می‌کنند که هیچ یک از طرفین به وضوح پیروز نشده‌اند و ۱۶ درصد گفتند که مطمئن نیستند».

با این وجود، نظرسنجی در فرانسه تصویر بسیار متفاوتی را ترسیم می‌کند. طبق نظرسنجی که برای لو فیگارو انجام شده است، ۵۸ درصد از پاسخ‌دهندگان فرانسوی معتقدند که ایران به عنوان برنده جنگ منطقه‌ای ایران ظاهر شده است.

انتهای پیام/ ۹۹۹

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار