امیر «کرانی» بهعنوان جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت معرفی شد
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، جلسه شور ستادی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت، صبح امروز (چهارشنبه) با حضور سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت، جمعی از معاونین و رؤسای این بنیاد برگزار شد.

در این جلسه که مدیران کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت در سراسر کشور نیز به صورت ویدئوکنفرانس حضور داشتند، تکریم و معارفههایی صورت گرفت.
به گزارش دفاعپرس و در احکامی، امیر سرتیپ دوم «کرانی» بهعنوان جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت معرفی شد و از زحمات امیر سرتیپ «نبی سهرابی» تقدیر به عمل آمد. امیر سهرابی به عنوان مشاور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت به فعالیت خود در این بنیاد ادامه خواهد داد.


همچنین سرهنگ «حمیدرضا محجوبیان» به عنوان مدیر مستقل پشتیبانی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت معرفی شد و سرهنگ «مصطفی دهقانی» مورد تکریم قرار گرفت.


انتهای پیام/ 119


