ترخیص ۲ میلیون تُن کالا از ابتدای جنگ در هرمزگان

استاندار هرمزگان با اعلام نقش پیشگام این استان در حکمرانی اقتصادی، از ترخیص و جابه‌جایی قریب به ۲ میلیون تن کالا از ابتدای جنگ رمضان خبر داد.
کد خبر: ۸۲۷۶۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۵ - 16April 2026

به گزارش دفا‌ع‌پرس از هرمزگان، محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان در هفتاد و دومین جلسه قرارگاه اقتصادی هرمزگان، با تأکید بر نقش کلیدی هرمزگان در تأمین نیاز‌های اساسی کشور گفت: هرمزگان در این حوزه پیشتاز است و در روش حکمرانی اقتصادی خط‌شکنی کرده است.

ترخیص ۲ میلیون تُن کالا از ابتدای جنگ در هرمزگان

وی با اشاره به حجم بالای فعالیت‌های لجستیکی در استان افزود: از ابتدای جنگ رمضان تاکنون، ۷۴ هزار کامیون برای جابه‌جایی کالا‌های ترخیص‌شده به کار گرفته شده و بیش از ۲۲ هزار واگن قطار نیز در فرآیند تخلیه و بارگیری کالا‌ها مشارکت داشته‌اند.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه در این مدت روز حدود ۲ میلیون تن کالا ترخیص و جابه‌جا شده است، این دستاورد را حاصل تلاش مشترک همه دستگاه‌ها دانست و تصریح کرد: شیرینی این کار بزرگ، رسیدن به یک الگوی حکمرانی مطلوب است که می‌توان در شرایط بحران نیز از آن استفاده کرد.

آشوری تازیانی در بخش دیگری از سخنان خود به آسیب‌های ناشی از حملات دشمن اشاره کرد و گفت: بیش از ۶۵۲ واحد مسکونی در هرمزگان مورد ارزیابی قرار گرفته که از این تعداد، ۳۰ واحد کاملاً باید بازسازی و از نو ساخته شوند.

وی عنوان کرد: فرآیند معرفی واحد‌های آسیب‌دیده به بانک‌ها نیز آغاز شده تا مالکان بتوانند از تسهیلات بانکی برای تسریع در بازسازی و تعمیرات استفاده کنند.

آشوری در پایان با اشاره به وضعیت بازار کالا‌های اساسی در استان خاطرنشان کرد: نظارت جدی و کافی بر بازار وجود دارد و قیمت‌ها مرتباً رصد می‌شود.

استاندار هرمزگان با تأکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف در همه حوزه‌ها، تاکید کرد: خوشبختانه کمبودی در کالا‌های اساسی وجود ندارد و اولویت امروز ما ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار