آماده میزبانی از حضور مقتدرانه مردم در روز ارتش هستیم

امیر سرتیپ دوم ستاد علی کریمی، فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۱۶ زرهی و ارشد نظامی آجا در مناطق قزوین و زنجان گفت: علی‌رغم آماده‌باش کامل یگان‌های ارتش، لشکر ۱۶ زرهی آماده است تا در ۲۹ فروردین، میزبان حضور حماسی و مقتدرانه مردم قهرمان قزوین باشد.
کد خبر: ۸۲۷۷۰۲
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۷ - 16April 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، امیر سرتیپ دوم ستاد علی کریمی فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۱۶ زرهی و ارشد نظامی آجا در مناطق قزوین و زنجان، امروز در دیدار با آیت‌الله حسین مظفری نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین، ضمن تبریک هفته ارتش اظهار داشت: علی‌رغم آنکه امسال با توجه به آماده‌باش یگان‌های ارتش جمهوری اسلامی، امکان برگزاری مراسم رژه روز ارتش همانند سالیان گذشته وجود ندارد، لشکر ۱۶ زرهی به مناسبت این روز، آماده میزبانی از حضور حماسی و مقتدرانه مردم قهرمان شهر قزوین در ۲۹ فروردین خواهد بود.

 

آماده میزبانی از حضور مقتدرانه مردم در روز ارتش هستیم

 

وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران با تمام توان و در بالاترین سطح آمادگی، آماده دفاع از کیان کشور و مقابله با هرگونه تهدید دشمنان است و این آمادگی، مرهون رهنمودهای رهبر شهید انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) است.

 

امیر کریمی در پایان تأکید کرد: مردم شهیدپرور قزوین همیشه پشتوانه محکمی برای نیروهای مسلح بوده‌اند و امیدواریم با حضور خود در روز ارتش، بار دیگر حمایت قاطع خود را از آرمان‌های شهدا و نظام جمهوری اسلامی به نمایش بگذارند.

 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار