تشرف بازماندگان ناوشکن «دنا» به حرم مطهر رضوی

بازماندگان حادثه ناوشکن قهرمان «دنا»، با دلی لبریز از ایمان و اندوهِ آمیخته با امید، راهی بارگاه ملکوتی حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، شدند.
کد خبر: ۸۲۷۷۵۷
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۱ - 17April 2026
به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، در این تشرف معنوی که روز گذشته انجام شد، ۳۲ تن از بازماندگان واقعه هدف قرار گرفتن نام قهرمان دنا توسط دشمن آمریکایی- صهیونیستی به‌همراه جمعی از ناوگروه دانشجویی ۱۰۴ نداجا حضور داشتند تا در فضایی سرشار از ذکر و یادِ شهیدان، با آرمان‌های آنان تجدید پیمان کنند.
 
تشرف بازماندگان ناوشکن «دنا» به حرم مطهر رضوی
 
دیدار با مسئولان آستان قدس رضوی، زیارت حرم مطهر رضوی، برپایی برنامه‌های مذهبی و اجرای مرثیه‌سرایی در رثای قهرمانان ناوشکن «دنا»، در رواق دارالهدایه حرم مطهررضوی، صرف صبحانه در مهمانسرای حرم و همچنین زیارت پنجره فولاد از جمله برنامه‌های این دیدار روحانی بود.
 
پس از این حضور پرفیض در بارگاه رضوی، بازماندگان ناوشکن دنا با توشه‌ای معنوی، رهسپار تهران شدند.
 
ناوشکن دنا در قالب ناوگروه ۱۰۴ نیروی دریایی ارتش، در تاریخ ۱۳ اسفندماه سال گذشته، در مسیر بازگشت از رزمایش بین‌المللی «میلان ۲۰۲۶» در هند و در جریان مأموریتی آموزشی، هدف حمله ناجوانمردانه زیردریایی نیروی دریایی آمریکای جنایتکار قرار گرفت؛ حادثه‌ای که در آن ۱۰۴ نفر به شهادت رسیدند؛ ۲۰ نفر از آنان جاویدالاثرند و ۳۲ نفر نیز، مجروح شدند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار