نیروهای مسلح متحدتر از همیشه در برابردشمن

امام جمعه‌موقت گرگان با گرامیداشت روز ارتش، بر نقش تاریخی این نیرو در همراهی با مردم و دفاع از کشور تأکید کرد و گفت: وحدت میان نیروهای مسلح همواره پابرجاست.
کد خبر: ۸۲۸۰۰۰
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۳ - 18April 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، حجت‌الاسلام «محمد مهاجر» امام‌جمعه موقت گرگان، با اشاره به فرارسیدن روز ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ارتش از نخستین روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی در کنار مردم و امام خمینی (ره) بوده و با تقدیم شهیدانی، چون صیاد شیرازی و قرنی، نقش مهمی در تثبیت نظام داشته است.
 
نیروهای مسلح متحدتر از همیشه در برابردشمن
امام‌جمعه موقت گرگان ادامه داد: امروز نیز ارتش در کنار سپاه پاسداران، بسیج و دیگر نیرو‌های مسلح با همدلی و وحدت برای دفاع از کشور و آرمان‌های انقلاب گام برمی‌دارند و میان این نیرو‌ها جدایی وجود ندارد.
 
وی همچنین با تبریک ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر، جایگاه این بانوی بزرگوار را یادآور شد و گفت برکات وجود حضرت معصومه (س) قم را به یکی از قطب‌های مهم نشر معارف اسلامی در جهان تبدیل کرده است.
 
امام‌جمعه موقت گرگان با اشاره به اهمیت نان به‌عنوان نعمتی الهی، بر ضرورت ترویج فرهنگ صحیح مصرف و جلوگیری از اسراف تأکید کرد.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات منطقه گفت که ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در کنار جبهه مقاومت مانع تحقق اهداف دشمنان شده است.
 
 مهاجر تصمیم‌گیری در موضوعات کلان کشور ازجمله مذاکره را منوط به نظر رهبر انقلاب و شورای عالی امنیت ملی دانست و گفت: همه مردم و مسئولان باید از تصمیمات اتخاذشده حمایت کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار