حسن فضل‌الله: مردم لبنان آماده آزادسازی سرزمین خود هستند

نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت: مردم کشورش آماده آزادسازی سرزمین خود از چنگال رژیم صهیونیستی هستند.
کد خبر: ۸۲۸۱۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۰ - 18April 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «حسن فضل‌الله»، نماینده حزب‌الله لبنان در سخنانی، اظهار داشت: «ما به کشور تصویری از پیروزی، عزت و آزادی داده‌ایم و تصویری از تحقیر و تسلیم در برابر دشمن نمی‌خواهیم».

حسن فضل‌الله: مردم آماده آزادسازی سرزمین خود هستند

طبق گزارش «المیادین»، وی گفت: «دشمن صهیونیست نتوانست بیشتر از چهار کیلومتر پیشروی کند و نتوانست جای پایی برای خود ایجاد کند. چرا دولت از ارتش لبنان نمی‌خواهد که به مواضع خود بازگردد»؟

فضل‌الله افزود: «کدام برای لبنان بهتر است؛ رفتن به واشنگتن برای مذاکره با دشمن اسرائیلی بدون اجماع و در میان فضایی از تفرقه و چندپارگی، یا سوءاستفاده از فضای منطقه و حمایت منطقه‌ای برای رفتن به پای میز مذاکره»؟

نماینده پارلمان لبنان گفت: «چیزی که برای ما مهم است ملت ثابت قدم و صبورمان است. مردم آماده گزینه آزادسازی سرزمین خود هستند».

در حالی که آتش‌بس ۱۰ روزه شکننده‌ای میان لبنان و رژیم صهیونیستی برقرار شده است، نیرو‌های اسرائیلی از شمال اراضی اشغالی وارد برخی نواحی در جنوب لبنان شده‌اند و پیش از آن هم حملات هوایی گسترده‌ای علیه این کشور صورت دادند که با موجی از محکومیت‌های بین‌المللی رو‌به‌رو شد و خسارات و تلفات غیرنظامی سنگینی وارد آورد. 

انتهای پیام/ ۹۹۹

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار