مراسم گرامیداشت شهدای رمضان و روز ارتش در شهر صنعتی البرز برگزار شد

مراسم گرامیداشت شهدای والامقام جنگ رمضان و روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با سخنرانی مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین در مسجد حضرت رسول اکرم(ص) شهر صنعتی البرز برگزار شد.
کد خبر: ۸۲۸۳۳۱
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۹ - 19April 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، مراسم گرامیداشت شهدای والامقام جنگ رمضان و روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، امروز (یکشنبه) با حضور جمعی از مسئولان، فرماندهان نظامی، خانواده‌های معظم شهدا و مردم شهیدپرور در مسجد حضرت رسول اکرم(ص) شهر صنعتی البرز برگزار شد.

 

مراسم گرامیداشت شهدای رمضان و روز ارتش در شهر صنعتی البرز برگزار شد

در این مراسم معنوی، سرهنگ پاسدار «محمد امیری‌مقدم» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین به سخنرانی پرداخت و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان و شهدای ارتش، اظهار داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در جنگ رمضان با ایثار و فداکاری بی‌نظیر خود، حماسه‌های ماندگاری خلق کرد و نشان داد که همواره در خط مقدم دفاع از کیان کشور و آرمان‌های انقلاب ایستاده است.

 

مراسم گرامیداشت شهدای رمضان و روز ارتش در شهر صنعتی البرز برگزار شد

وی با اشاره به رشادت‌های نیروهای مسلح در برابر دشمنان صهیونی و آمریکایی افزود: امروز ارتش و سایر نیروهای مسلح با الهام از شهدا و تحت فرماندهی مقام معظم رهبری، با قدرت و صلابت تمام در برابر هرگونه تهدید ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد کوچک‌ترین تعرضی به خاک ایران اسلامی صورت گیرد.

 

مراسم گرامیداشت شهدای رمضان و روز ارتش در شهر صنعتی البرز برگزار شد

در پایان این مراسم، شرکت‌کنندگان با سردادن شعارهای «ارتش فدای ملت»، «ارتش دوست داشتنی»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، انزجار خود را از جنایات دشمنان اعلام کردند و با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق نمودند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار