جشن روز دختر در گلزار شهدای بوئینزهرا برگزار شد
بهمناسبت روز دختر و در آستانه ولادت حضرت معصومه(سلاماللهعلیها)، جشن روز دختر در کنار مزار شهیده فائزه و هانیه جهانشاهلو از شهدای جنگ رمضان، در گلزار شهدای شهرستان بوئینزهرا برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قزوین، مراسم جشن روز دختر بهمناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه(سلاماللهعلیها) و گرامیداشت مقام دختران، در کنار مزار مطهر شهیدان والامقام «فائزه و هانیه جهانشاهلو» از شهدای جنگ رمضان، در گلزار شهدای شهرستان بوئینزهرا برگزار شد.

در این مراسم معنوی که با حضور خانوادههای معظم شهدا، دختران نوجوان و جوان و جمعی از مسئولان محلی همراه بود، شرکتکنندگان با نثار گل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدای دختر جنگ رمضان را گرامی داشتند و با آرمانهای آنان تجدید میثاق کردند.

حضور دختران در جوار مزار شهدا، جلوهای از پیوند نسل امروز با فرهنگ ایثار و شهادت بود و نشان داد که دختران ایران اسلامی، ادامهدهنده راه شهدای والامقام هستند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


