رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان خبر داد؛

کشف محموله بزرگ مواد مخدر در یک عملیات مشترک انتظامی

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان با اشاره به اینکه شب گذشته یک عملیات بین استان آذربایجان شرقی، اردبیل و زنجان اجرایی شد، گفت: در نتیجه اجرای این عملیات یک محموله بزرگ مواد مخدر کشف شد.
کد خبر: ۸۲۸۵۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۱ - 17May 2016

کشف محموله بزرگ مواد مخدر در یک عملیات مشترک انتظامی

به گزارش  دفاع پرس از زنجان، مختار شیرمحمدی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان با اشاره به اقدامات مقابلهای پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان اظهار کرد: از آغاز سال جاری تا کنون 110 کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان زنجان کشف شده است.

وی افزود: در بخش مذکور 444 نفر دستگیر، 86 دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیف شده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان همچنین از متلاشی شدن هفت باند مواد مخدر خبر داد و اظهار داشت: در همین راستا 37 طرح مبارزه با مواد مخدر نیز اجرا شد.

شیرمحمدی تصریح کرد: شب گذشته یک عملیات بین استان آذربایجان شرقی، اردبیل و زنجان اجرایی شد، در نتیجه اجرای این عملیات یک محموله بزرگ مواد مخدر کشف شد.هنوز جزئیات محموله مشخص نشده اما عناصر اصلی در این زمینه دستگیر شدند.

وی  بیان کرد: همکاری شورای شهر و شهرداری در زمینه جمعآوری معتادان ولگرد و متجاهر خوشبختانه  مطلوب بوده است و در روزهای آتی نیز با همکاری دبیرخانه و شورای شهر و شهرداری طرحی در همین راستا اجرایی خواهد شد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار