ثبت ۲ هزار و ۵۵۸ ازدواج در ایام جنگ رمضان در خوزستان

مدیرکل ثبت احوال خوزستان گفت: مردم استان در شرایط دشوار جنگ تحمیلی در حالی که زندگی روزمره خود را سپری می‌کنند، همواره با اقتدار پشت نظام و رهبری ایستاده‌اند.
کد خبر: ۸۲۸۸۳۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۱ - 21April 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، «مصطفی امانی‌پور» مدیرکل ثبت احوال خوزستان مدیرکل ثبت احوال خوزستان از ثبت ۲ هزار و ۵۵۸ واقعه ازدواج در ایام جنگ تحمیلی آمریکایی، صهیونی در استان خبر داد.

ثبت ۲ هزار و ۵۵۸ ازدواج در ایام جنگ رمضان در خوزستان

وی امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: این آمار از نهم اسفند ۱۴۰۴ تا هجدهم فروردین ماه امسال به ثبت رسیده و نشان می‌دهد که در شرایط جنگ نیز زندگی عادی و امید به زندگی همچنان ادامه دارد.

امانی پور افزود: مردم استان در شرایط دشوار جنگ تحمیلی در حالی که زندگی روزمره خود را سپری می‌کنند، همواره با اقتدار پشت نظام و رهبری ایستاده اند.

مدیرکل ثبت احوال خوزستان ادامه داد: در همین بازه زمانی، تعداد هفت هزار و ۳۷۳ واقعه ولادت و ۲ هزار و ۷۹۰ واقعه وفات در استان به ثبت رسیده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای جنگ تا روز هجدهم فروردین ماه امسال، ۵۰۷ مورد طلاق در استان به ثبت رسیده است.

امانی پور گفت: در این ایام ۹۳۵ کارت ملی هوشمند، ۲ هزار و ۵۵۰ گواهی انحصار وراثت و ۱۷۵ گواهی هویتی نیز در استان صادر شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار