اختلافات شخصی؛ انگیزه قتل مرد ۲۷ ساله در شاهرود

فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود گفت: قاتلی که با استفاده از سلاح جنگی مرتکب قتل شده بود، با پیگیری شبانه روزی پلیس، کمتر از یک ماه دستگیر شد.
کد خبر: ۸۲۹۱۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۹ - 22April 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، سرهنگ «علیرضا شائینی» فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره قتل مردی ۲۷ ساله در نخستین روز‌های سال ۱۴۰۵، خارج از شهر شاهرود، بررسی موضوع بلافاصله در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه قاتل پس از به قتل رساندن مقتول با استفاده از یک قبضه سلاح جنگی، متواری شده بود، افزود: ماموران پس از انجام تحقیقات گسترده میدانی، سرنخ‌هایی از محل اختفا وی به دست آوردند.

سرهنگ شائینی از اجرای عملیات پلیسی و دستگیری قاتل در یکی از روستا‌های اطراف شهرستان شاهرود، کمتر از یک ماه خبر داد و گفت: قاتل ۲۲ ساله در بازجویی پلیس، انگیزه خود از قتل را اختلافات شخصی با مقتول عنوان کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود به کشف سلاح جنگی از مخفیگاه قاتل اشاره کرد و اظهار داشت: پرونده در این رابطه تکمیل و متهم به مراجع قضایی معرفی شد.

 

برچسب ها: شاهرود ، قتل ، پلیس
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار