عملیات ناکام آمریکا علیه ایران، یادآور شکست در طبس است

امام جمعه سمنان با یادآوری سالروز شکست آمریکا در صحرای طبس، عملیات ناکام اخیر آمریکا برای خروج اورانیوم غنی‌سازی‌شده از ایران را «تکرار رسوایی طبس» دانست.
کد خبر: ۸۲۹۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۴ - 24April 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، حجت الاسلام والمسلمین «مرتضی مطیعی» امام جمعه سمنان در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه سمنان در مصلای امیرالمومنین (ع) بیان کرد: شنبه روز پنجم اردیبهشت یادآور خاطره شکست آمریکا در صحرای طبس است که در سال ۱۳۵۹ در زمان کارتر رییس جمهور وقت آمریکا فکر کردند بیایند ضربه‌ای به جمهوری اسلامی بزنند که رسوا شدند و کارتر در همان سال در انتخابات رای نیاورد.

عملیات ناکام آمریکا علیه ایران، یادآور شکست در طبس است

وی افزود: امسال در ۱۶ فروردین خداوند تکرار این واقعه را نشان داد. با عملیات راهبردی که بنا داشتند اورانیوم غنی‌سازی‌شده ایران را در عملیاتی از ایران خارج کنند، نیرو‌های مصلح در مقابله عده‌ای به شهادت رسیدند، اما خداوند خواست رسوایی دیگری برای آمریکا رقم بخورد.

امام جمعه سمنان گفت: به خیال دشمن اگر اورانیوم را برده بودند، خود را پیروز میدان می‌دانست ولی آنها شکست خوردند و دست خالی فرار کردند.

وی با اشاره به سخنان امام شهید حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای درباره صحرای طبس فرمودند: دشمن نمی‌تواند بفهمد که در این عالم به غیر از محاسبات سیاسی، محاسبات دیگری وجود دارند که همان سنت‌های الهی است، ملت ایران در دهه ۶۰ با قرار گرفتن در یکی از سنت‌های الهی یعنی جهاد و ایستادگی توانست دشمن را ناامید کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با اشاره به سخنان امام شهید امت در سال ۱۴۰۱ گفت: امروز نیز همان قانون جاریست و خداوند امسال همان خداوند سال ۱۳۶۰ است. دشمن در میدان شکست خورد و تمام کارشناسان آمریکا و اروپا شکست ترامپ را اعلام کردند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان ادامه داد: بعد از این شکست در میدان، آمریکا در صدد ایجاد تفرقه و اختلاف است. یعنی تفرقه بین مردم و حاکمیت و همچنین تفرقه‌افکنی بین مسوولان، جزو طرح‌هایی است که از طریق توییت‌ها دنبال می‌شود. دشمن سعی دارد در سطح تصمیم‌گیری ایران اختلاف بیندازند و جبهه یکپارچه ایران را تضعیف کند.

امام جمعه سمنان ادامه داد: گاهی از دشمنان از ارتباط پنهانی با بخشی از ساختار قدرت ایران دم می‌زدند و می‌گفتند نیرو‌های جدیدی که آمدند با نیرو‌های قدیم فرق می‌کنند. اینها برای اختلاف افکنی بود.

وی با اشاره به متن منتشره سران قوا گفت: در ایران تندرو و میانه‌رو وجود ندارد. ‏همه «ایرانی» و «انقلابی» هستیم و با اتحاد آهنین ملت و دولت، با تبعیت کامل از رهبر معظم انقلاب، متجاوز جنایتکار را پشیمان خواهیم کرد. ‏یک خدا، یک رهبر، یک ملت، و یک راه؛ آن هم راه پیروزی ایرانِ عزیزتر از جان.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب گفت: عملیات رسانه‌ای دشمن با نشانه‌گیری ذهن و روان مردم قصد خدشه در وحدت و امنیت ملی دارد؛ مبادا با سهل‌انگاری این قصد شوم محقق شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی گفت: به حفظ اتحاد همدلی از سوی مردم و از سوی مسوولان احتیاج است. اعتماد مردم به مسوولان مهم است دشمن اگر بخواد تفرقه ایجاد کند به سراغ همین اعتماد می‌آید. ضرورت دارد مسوولان در اطلاع رسانی به مردم با صداقت و صراحت و سریع و دقیق باشند.

وی با اشاره به آماری امیدبخش گفت: مردم در پاسخ به اینکه آینده ایران پس از جنگ تحمیلی سوم بهتر خواهد شد یا خیر، ۷۲ درصد گفتند آینده ما بهتر خواهد شد. ۶۴ درصد با عدم مذاکره با آمریکا موافق بودند، ۸۵ درصد مخالف محدود کردن صنعت موشکی، ۸۲ درصد مخالف خروج اورانیوم غنی شده، ۷۹ درصد مخالف تعطیلی غنی‌سازی اورانیوم، ۷۳ درصد مخالف آزادی بی‌قید شرط تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز، ۶۸ درصد مخالف قطع همکاری ایران با جبهه مقاومت، ۶۶ درصد ایران را پیروز قطعی جنگ با آمریکا دانستند و ۸۷ درصد موافق تقویت نیرو‌های مصلح بودند.

وی ادامه داد: رضایت از اقدامات دولت در تامین مایحتاج عمومی و کالای ضروری مردم بیش از ۸۰ درصد، مناسب بودن عملکرد رسانه ملی در اطلاعات رسانی حملات ایران ۷۶ درصد، سرعت خبررسانی رسانه ملی ۷۳ درصد، صحت و دقت خبررسانی رسانه ملی ۷۲ درصد، موافقت با شرکت در تجمعات شبانه در این نظرسنجی ۴۵ درصد بود و ۶۷ درصد خواستار ادامه این تجمعات بودند.

وی با اشاره به اعمال حج گفت: یکی از وظیفه مسلمانان این است که حج را تعطیل نکنند. این امر دست رهبر معظم انقلاب است و برای بررسی به شورای امنیت ملی ارجاع دادند. شورای امنیت ملی به ۳۰ هزار نفر اجازه داد در مراسم حج شرکت کنند.

وی افزود: در سال‌های گذشته، در اوج جنگ عربستان سعودی حمله و تجاوز به یمن، یمنی‌ها برای حج در عربستان حضور داشتند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار