کشف ۲۰۰ میلیاردی برنج احتکاری در بهشهر
فرمانده انتظامی مازندران از کشف ۴۵ تن برنج احتکاری به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در بازرسی از یک انبار در شهرستان بهشهر خبر داد. به گزارش دفاعپرس از مازندران، سردار «حسن مفخمی شهرستانی» فرمانده انتظامی مازندران امروز (جمعه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پی دریافت گزارشهایی مبنی بر دپوی غیرقانونی و احتکار برنج در شهرستان بهشهر، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی در آن شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بهشهر با همکاری پلیس امنیت اقتصادی استان و با حضور نماینده اداره صمت، پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و هماهنگی قضایی، موفق شدند انبار محل نگهداری برنج احتکار شده را در خلیل شهر شهرستان شناسایی و در بازرسی از این انبارها، مقدار ۴۵ تن برنج را کشف کنند.
فرمانده انتظامی مازندران با بیان اینکه برنجها در خارج از شبکه توزیع رسمی نگهداری میشد و فاقد ثبت در سامانه بود، تأکید کرد: برابر نظر کارشناسان، اقلام مکشوفه احتکاری به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
سردار مفخمی شهرستانی در پایان ضمن هماهنگی با مرجع قضایی بیان کرد: متهم به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل نماینده صمت شهرستان بهشهر شد.
انتهای پیام/
