پهپاد‌های FPV حزب‌الله همچنان از صهیونیست‌ها تلفات می‌گیرد

حزب‌الله در واکنش به تداوم نقض آتش‌بس، از صبح امروز چندین عملیات علیه صهیونیست‌ها انجام داده که طی آن چندین نظامی اشغالگر کشته و زخمی شده است.
کد خبر: ۸۳۰۱۲۷
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۷ - 26April 2026

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، حزب‌الله در بیانیه چهارم خود از بامداد امروز یکشنبه اعلام کرد که در دفاع از لبنان و مردم کشور و در واکنش به تجاوزات دشمن اسرائیلی علیه روستا‌های جنوب و شهادت و جراحت غیرنظامیان، مجاهدان مقاومت اسلامی با دو کوادکوپتر انفجاری (FPV) تانک مرکاوا را هدف گرفتند.

پهپاد‌های FPV حزب‌الله همچنان از صهیونیست‌ها تلفات می‌گیرد

مقاومت اسلامی لبنان تاکید کرد در این عملیات که در شهرک مرزی الطیبه انجام شد، تانک مرکاوای دشمن مورد اصابت مستقیم قرار گرفت.

در بیانیه سوم حزب‌الله هم از حمله با دسته‌ای از پهپاد‌های انفجاری به آشیانه تازه‌تاسیس توپخانه دشمن اسرایلی در شهرک البیاضة خبر داده بود.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه اول و دوم هم اعلام کرد که با کوادکوپتر انفجاری محل تجمع نظامیان صهیونیست در شهرک الطیبه و در ادامه نیرو‌های امدادی را مورد اصابت مستقیم قرار دارد.

رسانه‌های عبری از صبح امروز از وقوع چند حادثه امنیتی دشوار برای نظامیان صهیونیست و پرواز بالگرد‌های نظامی از جنوب لبنان به بیمارستان‌های زیو و رمبام خبر داده بودند.

از صبح امروز تا به الان، این رسانه‌ها اعلام کرده‌اند که در نتیجه ضربات مجاهدان حزب‌الله دستکم ۲ نظامی صهیونیست کشته و ۶ نفر زخمی شده‌اند.

در همین ارتباط، رادیو ارتش اسرائیل درباره جزئیات دو عملیات حزب‌الله اعلام کرد صبح امروز تانک متعلق به تیپ گولانی در روستای الطیبه خراب شد و نظامیان ناگزیر شدند همانجا اقداماتی برای به راه انداختن تانک انجام دهند.

حوالی ساعت ۹:۳۰ صبح، یک پهپاد انفجاری نیرو‌های حزب‌الله به نزدیکی تانک از کار افتاده تیپ گولانی اصابت کرد که در نتیجه آن، یک نظامی کشته و ۶ نفر دیگر زخمی شدند که وضعیت ۴ نظامی وخیم، جراحت یک نفر متوسط و یک نفر سطحی گزارش شده است.

این رسانه عبری افزود در ادامه یک هلیکوپتر نیروی هوایی این رژیم برای تخلیه مجروحان از محل حادثه به بیمارستانی فراخوانده شد و این بالگرد در داخل خاک لبنان فرود آمد. در حین تخلیه، حزب‌الله دو پهپاد انفجاری دیگر را به سمت نیرو‌های امدادی پرتاب کرد که یکی از پهپاد‌ها رهگیری شد، اما دومی در فاصله بسیار نزدیک هلیکوپتر منفجر شد.

رسانه‌های عبری روز گذشته اعلام کرده بودند که تنها طی دو روز ۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شده‌اند.

انتهای پیام/955

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین