کاروان زیر سایه خورشید و پرچم رضوی مورد استقبال مردم ولایی بیجار قرار گرفت

کاروان زیر سایه خورشید و پرچم رضوی مورد استقبال مردم ولایی بیجار قرار گرفت همزمان با دهه کرامت، کاروان زیر سایه خورشید حامل پرچم متبرک حرم امام رضا (ع) وارد شهر بیجار شد و با استقبال پرشور مردم این شهر همراه شد؛ حضوری که حال و هوای معنوی خاصی به شهر بخشید و جلوه‌ای از ارادت عمیق مردم به اهل‌بیت (ع) را به نمایش گذاشت.
کد خبر: ۸۳۰۱۶۶
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۵۴ - 27April 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، در ادامه برنامه‌های دهه کرامت، کاروان زیر سایه خورشید که پرچم و بیرق متبرک حرم مطهر امام رضا (ع) را همراه داشت، روز یکشنبه وارد شهر بیجار شد و مورد استقبال گسترده اقشار مختلف مردم قرار گرفت.
 
کاروان زیر سایه خورشید و پرچم رضوی مورد استقبال مردم ولایی بیجار قرار گرفت
 
با ورود این کاروان، فضای شهر حال و هوایی معنوی به خود گرفت و شهروندان بیجاری با حضور در محل برگزاری مراسم، با ذکر صلوات و ابراز ارادت، به استقبال پرچم متبرک رضوی آمدند.
 
در حاشیه این مراسم، یکی از شهروندان بیجاری با تبریک دهه کرامت، حضور همزمان پرچم‌های متبرک حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) در بیجار را مایه افتخار دانست و گفت: این حضور فرصتی برای تجدید عهد با امام رضا (ع) است، به‌ویژه برای کسانی که امکان زیارت حرم مطهر را ندارند.
 
وی با تأکید بر سیره مبارزاتی امام رضا (ع)، افزود: باید از این پرچم درس ایستادگی و مقاومت گرفت و همچون امام، در برابر ظلم و طاغوت ایستاد.
 
شهروند دیگری با اشاره به حس و حال معنوی خود گفت: امروز با دیدن پرچم امام رضا (ع) احساس می‌کنم در جوار حرم مطهر ایشان هستم و این حضور، جای خالی سفر به مشهد را برایم پر کرد.
 
یکی از بانوان حاضر در مراسم نیز با بیان اینکه آرزوی زیارت مشهد مقدس را داشته، اما موفق نشده است، اظهار کرد: حضور این پرچم در شهر، فرصتی ارزشمند برای بهره‌مندی از حال و هوای زیارت است و تنها می‌توان این حس را با اشک شوق توصیف کرد.
 
برخی دیگر از شهروندان نیز این حضور را نمادی از وحدت، ایمان و پیوند عمیق مردم با اهل‌بیت (ع) دانستند و تأکید کردند که این پرچم، مایه برکت و آرامش برای شهر است.
 
در این میان، تعدادی از حاضران با گرامیداشت یاد شهدا، زیارت پرچم متبرک را به نیابت از شهیدان و همه کسانی که در میان مردم نیستند انجام دادند و بر ادامه راه آنان تأکید کردند.
 
حضور کاروان «زیر سایه خورشید» در بیجار بار دیگر نشان داد که عشق به امام رضا (ع) محدود به جغرافیا نیست و دل‌های عاشقان در هر نقطه‌ای از ایران اسلامی، با نام و یاد آن حضرت می‌تپد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین