کارشناس آمریکایی: پیامد‌های اقتصادی جنگ علیه ایران سنگین خواهد بود

یک کارشناس آمریکایی اعلام کرد پیامد‌های اقتصادی تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران سنگین خواهد بود و موجب رکود اقتصادی در جهان خواهد شد.
کد خبر: ۸۳۰۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۹ - 27April 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، کایل شوستاک، مدیر شرکت سرمایه‌گذاری آمریکایی «ناویگیتور پرینسیپال اینوستورز» در گفت‌و‌گو با ریانووستی، اظهار داشت: تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران ممکن است اقتصاد جهانی را به سمت یک رکود طولانی سوق دهد و هرچه درگیری بیشتر طول بکشد، پیامد‌های آن سنگین‌تر خواهد بود.

کارشناس آمریکایی: پیامد‌های اقتصادی جنگ علیه ایران سنگین خواهد بود

وی افزود: شرکت‌ها در کشور‌های در حال توسعه، به ویژه در آسیا و آفریقا آسیب‌پذیرترین شرکت‌ها در مقابل بحران اقتصادی هستند.

جنگ اوکراین و در عین حال تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران به بحران انرژی در جهان دامن زده است.

اتحادیه اروپا خواستار صرفه جویی در مصرف انرژی و استفاده از دورکاری در بخش خصوصی و دولتی برای کاهش مصرف سوخت شده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین