سردار جهانشیری: رمز پیروزی نهایی جبهه حق در حفظ اتحاد ملی است

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: رمز پیروزی نهایی جبهه حق در اتحاد ملی نهفته است و باید هوشیاری، آگاهی و اهتمام جدی در این مسیر داشته باشیم.
کد خبر: ۸۳۰۲۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۵ - 27April 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سردار سرتیپ دوم «جواد جهانشیری» جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی در آیین تکریم و معارفه فرمانده انتطامی شهرستان کلات اظهار داشت: وعده صادق رهبر شهید، واقعیت میدان، اعتراف کارشناسان خارجی و داخلی موید پیروزی ایران در جنگ تحمیلی است. 

سردار جهانشیری: رمز پیروزی نهایی جبهه حق در حفظ اتحاد ملی است

وی افزود: مراقب آخرین تیر‌های زهرآلود دشمن باشیم، دشمن درصدد ایجاد یأس و ناامیدی و اختلاف‌افکنی است تا از شکست فاحش خود فرار کند.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی تصریح کرد: دستور کار امروز دشمن و ستون پنجم تفرقه‌افکنی است و باید مردم، سران قوا و دیگر مسئولان همچنان موضع شفاف و قاطع در وحدت و جانفدایی برای ایران داشتند باشند و نسبت به توطئه‌های دشمنان هوشیار و متحد باشیم. 

سردار جهانشیری گفت: پررنگ شدن جنگ‌های شناختی و ترکیبی جاری و روایت‌سازی‌های مستمر دشمن مبنی بر پیروزی و دستکاری ذهنی افکار عمومی برای این است که دشمن شکست خود را توجیه کند.

وی یادآور شد: هر قلمی و زبانی که در داخل بر پایه روایت‌های دشمن تحلیل کند دانسته یا ندانسته در دام دشمن افتاده است. 

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: رمز پیروزی نهایی جبهه حق در اتحاد ملی نهفته است و باید هوشیاری، آگاهی و اهتمام جدی در این مسیر داشته باشیم.

سردار جهانشیری تصریح کرد: با تمرکز بر امنیت محله محوری، حرکت در مسیر پیشگیری از جرائم به ویژه پیشگیری از جرائم سایبری را مورد نظر داشته باشیم.

وی تأکید کرد: امروز در تکالیف و ماموریت‌های خود موظف به انجام وظیفه هستیم و برای امنیت پایدار به پشتوانه حضور حماسی مردم با تمام توان خود، ادای تکلیف خواهیم کرد.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: در ماموریت‌های پلیسی، حضور به موقع در زمان امدادخواهی شهروندان، برخورد مقتدرانه و قانونی و قاطعانه با جرائم، اراذل و اوباش و توسعه تمهیدات و خدمات شدآمدی، جمع‌آوری معتادان متجاهر، برخورد با قاچاق مواد افیونی و قاچاق و احتکار کالا و توجه هوشمندانه در دیگر مسئولیت‌های خطیر فراجا به ویژه در این مقطع زمانی باید رویکردهای توان‌افزا و پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی در دستور کار قرار گیرد.

شایان ذکر است در این مراسم، از تلاش سرهنگ «صادق عیدی فرخانی» تقدیر و سرهنگ «امیررضا فعال» به‌عنوان فرمانده انتظامی شهرستان کلات معرفی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین