روبیو: ایران به‌دنبال تعیین شرایط استفاده از تنگه هرمز است

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: ایران به‌دنبال تعیین شرایط استفاده از تنگه هرمز است.
کد خبر: ۸۳۰۴۵۱
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۳:۲۲ - 28April 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران با پیشنهاد جدید خود می‌خواهد شرایط استفاده از تنگه هرمز را تعیین کند و از کشتی‌ها پول بگیرد.

روبیو: ایران به‌دنبال تعیین شرایط استفاده از تنگه هرمز است

وی با تاکید بر اینکه «باز بودن تنگه هرمز به‌معنای هماهنگی با ایران است» گفت: ایالات متحده نمی‌تواند تحمل کند که ایران سیستم استفاده از آبراه‌های بین‌المللی را به‌دلخواه خود عادی‌سازی کند.

روبیو: اسرائیل با حزب الله می‌جنگد نه با لبنان ! 

در حالی که رژیم صهیونیستی زیرساخت‌های لبنان را کاملا نابود کرده و باعث ویرانی و آوارگی هزاران لبنانی شده، وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که اسرائیل تنها با حزب الله در حال جنگ است نه با لبنان.

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با فاکس نیوز مدعی شد: آتش بس در لبنان کاملا بی‌نظیر و متفاوت است؛ زیرا اسرائیل با حزب‌الله در جنگ است نه با لبنان.»

انگلیس: به تشدید فشار علیه ایران ادامه می‌دهیم!

از سوی دیگر وزیر امور خارجه انگلیس در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان مدعی تشدید فشار بر ایران شد تا به زعم او، ایران با کنترل تنگه هرمز، اقتصاد جهان را گروگان نگیرد.

وزیر امور خارجه انگلیس در عین حال تاکید کرد که این کشور برای حمایت از مذاکرات مستقیم بین ایالات متحده و ایران تلاش می‌کند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین