۴۰ واحد مسکونی از محل نذورات مردم به خانواده‌های احسان پذیر مشهد اهدا شد

۴۰ واحد مسکونی از محل نذورات مردم به خانواده‌های احسان پذیر مشهد اهدا شد آستان قدس رضوی همزمان با ایام دهه کرامت و در آستانه ولادت امام رئوف، حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع)، تعداد ۴۰ واحد مسکونی را از محل نذورات مردمی، در مراسمی به خانواده‌های احسان‌پذیر اهدا کرد.
کد خبر: ۸۳۰۶۹۶
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۳ - 29April 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، مراسم اهدای ۴۰ واحد مسکونی به خانواده‌های محروم با حضور آیت‌الله «احمد مروی» تولیت آستان قدس رضوی در مدرسه دو درب حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد.

آیت‎الله مروی در این مراسم، با تبیین جایگاه «خدمت به خلق» در فرهنگ شیعی، اظهار داشت: گشایش کار مؤمن نه یک توصیه اخلاقی صرف، بلکه یک اصل عبادی و اجتماعی با پشتوانه روایی است و در مکتب اهل‌بیت (ع)، خدمت به مردم از برترین عبادات به شمار می‌رود.

۴۰ واحد مسکونی از محل نذورات مردم به خانواده‌های احسان پذیر مشهد اهدا شد

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به روایت «مَنْ فَرَّجَ عَنْ مُؤْمِنٍ فَرَّجَ اللَّهُ عَنْ قَلْبِهِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ؛ هر کس گرهی از کار مؤمنی بگشاید، خداوند در قیامت گره‌های قلب او را می‌گشاید.» از امام رضا (ع)؛ افزود: از آنجا که گشایش گره‌های قیامت تنها به دست خداوند و افرادی که پروردگار اذن دهد است، این پاداش نشان‌دهنده عظمت دستگیری از محرومان و احسان‌پذیران است.

وی همچنین با استناد به روایتی از امام حسن عسکری (ع) گفت: ایمان به خدا و نفع رساندن به دیگران دو رکن اساسی حیات ایمانی است و ایمان بدون خدمت به مردم، ناقص خواهد بود.

آیت‌الله مروی در ادامه با اشاره به سیره مدیریتی رهبر شهید انقلاب اسلامی افزود: در نگاه رهبر شهیدمان، رسیدگی به مشکلات روزمره مردم در کنار پروژه‌های کلان عمرانی و اقتصادی همواره مورد توجه ویژه بوده و سفر‌های استانی ایشان نیز با هدف رصد همین «گره‌های روزمره زندگی مردم» انجام می‌شد.

تولیت آستان قدرس رضوی تاکید کرد: آیت‌الله شهید خامنه‌ای همواره از حل مشکلات مردم، حتی کوچک‌ترین آنها، خوشحال می‌شدند و این نگاه نشان می‌دهد که در نظام اسلامی، خدمت به یک فرد عادی نیز ارزش و جایگاهی هم‌سنگ اقدامات بزرگ دارد.

۴۰ واحد مسکونی از محل نذورات مردم به خانواده‌های احسان پذیر مشهد اهدا شد

وی با بیان اینکه اقدام خداپسندانه تأمین ۴۰ واحد مسکونی برای محرومان از محل نذورات مردمی صورت گرفته است، تصریح کرد: بخشی از نذورات و موقوفات مردم مؤمن و دلداده حضرت رضا (ع)، پس از تخصیص به امور حرم مطهر رضوی در مسیر خدمت به محرومان و رفع نیاز‌های اساسی آنان هزینه می‌شود. همه کسانی که حتی با مبالغ اندک در این امر مشارکت داشته‌اند، در ثواب این اقدام سهیم هستند.

مروی در ادامه از برنامه ویژه آستان قدس رضوی برای دهه کرامت سال آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: به حول قوه الهی در دهه کرامت سال آینده ۱۵۰ واحدمسکونی به خانواده‌های محروم و احسان‌پذیر اهدا خواهد شد. این واحد‌ها نیز مانند ۴۰واحد کنونی، تماماً از محل نذورات محبان و ارادتمندان حضرت رضا (ع) تأمین می‌شود. هدف ما این است که هر سال تعداد بیشتری از خانواده‌های احسان‌پذیر را زیر سقف خانه‌دارشدن ببریم و گره‌ای از کار مؤمنان بگشاییم.

تولیت آستان قدس رضوی در تشریح مفهوم «امام‌رضایی شدن» گفت: خادم‌الرضا (ع) بودن صرفاً یک عنوان نیست، بلکه به معنای نهادینه‌سازی سیره، اخلاق و رفتار امام هشتکم در زندگی فردی و اجتماعی است.

وی با اشاره به برخی از ویژگی‌های اخلاقی امام رضا (ع) از جمله تواضع، خدمت به مردم، ادب در گفتار، توجه به محرومان و اهتمام به عبادت، تأکید کرد: امام‌رضایی شدن یعنی تبدیل سیره نورانی حضرت رضا (ع) به سبک زندگی خویش.

آیت‌الله مروی در پایان صحبت خود تاکید کرد: امروز با توفیق الهی، ۴۰ خانواده از دغدغه تأمین مسکن رهایی یافتند و این اقدام، بی‌تردید موجب خشنودی حضرت رضا (ع) و ذخیره‌ای ارزشمند برای آخرت خیرین و ناذران آستان قدس رضوی خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین