سخنگوی سازمان بازرسی خبر داد؛

بازدید نظارتی سازمان بازرسی از ۱۸۵۰ دستگاه‌ در جنگ اخیر

سخنگوی سازمان بازرسی کل کشور گفت: در ایام جنگ تحمیلی سوم ۱۸۵۰ مورد بازدید نظارتی و ۲۸۵ مکاتبه هشداری با دستگاه‌ها انجام شد و نگاه سازمان بازرسی در ایام جنگ نگاه حمایتی بود.
کد خبر: ۸۳۰۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۶ - 29April 2026

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، «اشکان میرمحمدی» سخنگوی رئیس سازمان بازرسی در برنامه تلویزیونی اظهار داشت: در فاصله جنگ تحمیلی دوم، جنگ ۱۲ روزه تا جنگ تحمیلی سوم رژیم صهیونی - آمریکایی برنامه‌ریزی و اقداماتی در سازمان بازرسی کل کشور صورت گرفت. همچنین با بهره‌گیری از ظرفیت پدافند غیرعامل زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت پرسنل و بازرسان از قبل انجام شد.

قوه قضاییه

وی افزود: با شروع جنگ و اتفاقاتی که از بابت عدم حضور پرسنل در اکثر دستگاه‌ها وجود داشت، سازمان بازرسی به واسطه بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و فناوری‌های نوینی که در طی این مدت تجهیز شده بود عملاً همه پرسنل بازرسان دسترسی به سازمان مکاتبات الکترونیکی فراهم شد.

سخنگوی سازمان بازرسی عنوان کرد: شاید سازمان بازرسی کل کشور جزو نادرترین دستگاه‌هایی بود که علیرغم بخشنامه‌ای که بایستی حضور ۲۰ درصدی می‌داشتند، همه همکاران به طور اخص در حوزه صف در دستگاه‌های تحت نظارت بازرسی حضور داشتند.

میرمحمدی بیان داشت: در ایام جنگ حتی یک جلسه هم از جلسات شورای معاونین سازمان بازرسی متوقف نشد و بازرسی‌ها انجام شد. در این ایام هزار و ۸۵۰ مورد بازدید نظارتی و ۲۸۵ مکاتبه هشداری با دستگاه‌ها انجام شد. نگاه سازمان بازرسی در ایام جنگ نگاه حمایتی و پشتیبانی بود.

وی گفت: عمده‌ترین نکاتی که مورد توجه قرار گرفت بررسی عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی برای حضور در محل کار و همچنین هماهنگی‌های لازم برای ارائه خدمت به مردم بود. همچنین با توجه قوانین موجود سازمان بازرسی در ایام جنگ توانست نقش پررنگی از نظر حمایتی داشته باشد.

سخنگوی سازمان بازرسی کل کشور ابراز داشت: یکی از موضوعات مهم برای سازمان بازرسی کل کشور حضور مدیران در محل کار و فراهم کردن ظرفیت دسترسی آحاد جامعه به کالا‌های اساسی بود، در این زمینه با توجه به ارسال نامه‌های هشداری و مکاتبات در ایام جنگ، ماه رمضان و نوروز با دستگاه‌ها و توجه مدیران و مسئولان به این مکاتبات، مشکلی در روند توزیع و دسترسی به کالا‌های اساسی رخ نداد.

میرمحمدی گفت: با هماهنگی که بین گمرک، سامانه جامع تجارت، وزارت صما و وزارت جهادکشاورزی وجود داشت، عملا زنجیره تامین کالا‌ها تا زمان توزیع شکل گرفت.

میرمحمدی تصریح کرد: در پی دستور رئیس قوه قضاییه در رابطه با رسیدگی به موضوع اینترنت‌پرو، مدیرعامل همراه اول روز گذشته در سازمان بازرسی حضور پیدا کرد که موضوع در حال رسیدگی است.

وی ادامه داد: سازمان بازرسی فقط مسئول برخورد و تخلف نیست، در مواردی باید نقش هماهنگی، هم‌افزایی و ایجاد یک تعامل مشترک بین دستگاه‌ها را ایجاد کند تا بتوانیم یک نتیجه خوبی را دریافت کنیم که در این جنگ تحمیلی سوم این نقش انجام شد. اگر در مواردی تخلفات حساب شود که هر کدام از مدیران برنامه‌های مختلف سوءاستفاده کرده باشند، یا برخلاف ضوابط و مقررات اقداماتی انجام داده باشند، سازمان بازرسی نه تنها کوتاه نخواهد آمد بلکه از طریق آیین نامه اجرایی قانون تشکیل سازمان با تشکیل پرونده رسیدگی‌های لازم و متناظر از طریق مراجع و محاکم و همچنین از طریق تعقیب انتظامی و اداری اقدام لازم و متناظر به عمل خواهد آورد. مردم بدانند بازرسی چشم بینای دستگاه و حکومت جمهوری اسلامی ایران است و خواهد بود.

سخنگوی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به لغو پرواز‌ها در ایام جنگ تحمیلی سوم متذکر شد: گزارش‌هایی از بازنگرداندن هزینه بلیت پرواز‌های لغو شده دریافت شد که پیگیری کردیم و آژانس‌های باقی مانده را نیز پیگیری می‌کنیم.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین