موالی زاده: اقوام خوزستان دژ مستحکم دفاع از مام میهن هستند

استاندار خوزستان گفت: عشایر بختیاری، عرب، بهمئی و دیگر اقوام خوزستان با الهام از شخصیت‌های تاریخ‌سازی، چون «علیمردان‌خان و بی‌بی‌مریم»، در برابر هواپیما‌ها و هلیکوپتر‌های دشمن با هر آنچه در دست داشتند ایستادگی کردند.
کد خبر: ۸۳۰۸۱۴
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۲ - 29April 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، «سید محمدرضا موالی‌زاده»، استاندار خوزستان امروز با حضور در «بهون بختیاری، وعده‌گاه سوگ و حماسه قوم بزرگ لر» در منطقه باهنر اهواز ضمن تسلیت شهادت رهبر فرزانه انقلاب، اظهار داشت: آمریکا با دویست و پنجاه سال تاریخ می‌خواهد در مقابل ملتی با هفت هزار سال تمدن ایرانی که هسته آن فرهنگ است، بایستد که قطعا خیالی باطل است.

موالی زاده: اقوام خوزستان دژ مستحکم دفاع از مام میهن هستند

وی افزود: مجلس خبرگان رهبری با یک انتخاب حکیمانه، خلف صالح رهبر معظم انقلاب و کسی را که در محضر معظم‌له درس آموخته، کارآزموده، آبدیده و مسلط به امور اجرایی کشور است را برگزیدند و امروز همه پشت سر ایشان ایستاده‌ایم.

موالی زاده با اشاره به مقاومت عشایر خوزستان در برابر استعمار بریتانیا و جنگ تحمیلی گفت: عشایر بختیاری، عرب، بهمئی و دیگر اقوام خوزستان با الهام از شخصیت‌های تاریخ‌سازی، چون «علیمردان‌خان و بی‌بی‌مریم»، در برابر هواپیما‌ها و هلیکوپتر‌های دشمن با هر آنچه در دست داشتند ایستادگی کردند.

استاندار خوزستان اظهار داشت: یک افسر آمریکایی گفته بود این مردمان با هر چه در دست شان بود، از زن و مرد، کوچک و بزرگ، به سوی ما حمله کردند؛ این سرزمین تسخیرشدنی نیست.

وی با تأکید بر آمادگی کامل استان پس از اعلام آتش‌بس شکننده، هشدار داد: ما آماده‌ایم؛ اگر دشمن بیاید خواهد دید که خلیج همیشه فارس طعمه‌گاه کوسه‌ها و خاک خوزستان گورستان سربازان آنها خواهد شد.

موالی زاده افزود: مردم خوزستان، عشایر، غیور مردان و شیرزنان بختیاری و بهمئی دوشادوش دیگر اقوام شریف استان، خوزستان را برای دشمن به هنگامه‌ای از آتش تبدیل خواهند کرد؛ اینجا دژ مستحکم دفاع از مام میهن است.

نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: هیمنه آمریکا در هم شکسته شده و آمریکای امروز با آمریکای دو ماه پیش تفاوت دارد. رژیم غاصب صهیونیستی مقدمات درهم‌پیچیده شدن طومارش فراهم آمده و ایران اسلامی با اقتداری تام ایستاده است.

وی با اشاره به استراتژی تاریخی حزب بعث برای جداسازی خوزستان، گفت: صدام در کتاب وزیر جنگ عراق نوشته بود که باید خوزستان را از ایران جدا کنیم. اما هشت سال جنگ تحمیلی تبدیل به فرصت دفاع مقدس شد و ما حتی یک وجب از خاک خود را از دست ندادیم.

استاندار خوزستان با تأکید بر وحدت اقوام در استان گفت: ما در خوزستان رنگین‌کمانی از اقوام داریم که نه به صورت موزاییکی و جدا از یکدیگر، بلکه به صورت درهم‌تنیده و زنجیروار با هم زندگی می‌کنند و قرن‌هاست که در کنار هم و همپای هم هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دشمن وقتی به مدرسه، بیمارستان و منازل مسکونی حمله می‌کند یعنی به اهداف نظامی خود دست نیافته است. دشمن اهل قتل است، اما ما اهل نبردیم. خوزستان قهرمان، سرزمین مقاومت و پایتخت دفاع مقدس است و همین مردم انتقام خون پاک رهبر شهید را خواهند گرفت.

انتهای پیام/

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین