دوستی با اولیای خدا و دشمنی با آمریکا واجب است

دوستی با اولیای خدا و دشمنی با آمریکا واجب است امام جمعه بندرترکمن با استناد به حدیثی از امام رضا (ع) گفت: دوست داشتن اولیای خدا واجب و دشمنی با دشمنان خدا و اولیای الهی نیز واجب است.
کد خبر: ۸۳۰۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۴ - 30April 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، حجت‌الاسلام «محمد شیخی»امام جمعه بندرترکمن، در اجتماع پرشور مردم بندرترکمن (قزل امام) که با حضور کاروان خادمان حرم مطهر امام رضا (ع) و پرچم متبرک رضوی برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس فرمایش امام رضا (ع)، دوست داشتن اولیای خدا واجب است و دشمنی با دشمنان خدا و اولیای خدا نیز واجب می‌باشد.

دوستی با اولیای خدا و دشمنی با آمریکا واجب است

امام جمعه بندرترکمن افزود: امروز مصداق بارز دشمنان اولیای خدا و دشمنان امت اسلام، آمریکا، ترامپ ملعون و نتانیاهو و کسانی هستند که علیه انقلاب اسلامی در رسانه‌های خود تبلیغات می‌کنند.

این سخنران با اشاره به حضور شبانه‌روزی مردم در صحنه دفاع از انقلاب خاطرنشان کرد: نزدیک به ۶۰ شب است که ملت ما در میدان حضور دارد. رهبر شهید ما نظام را به نزدیکی قله رساند و رسیدن به نوک قله انشاءالله به دست رهبر جدید و با حضور شما و نصرت الهی حاصل می‌شود.

شیخی گفت: اگر تا امروز دشمنان با تحریم و فشار مردم را در تنگنا قرار می‌دادند، اما این حضور شما باعث می‌شود در آینده نه چندان دور، آمریکا نتواند ما را تحریم کند. تنگه هرمز در مدیریت ماست و نیرو‌های مسلح ایران قدرتمندانه ایستاده‌اند.

وی در پایان با تشکر از حضور یکایک مردم در شب‌ها و روز‌های دفاع از نظام، به آنان مژده آینده‌ای بسیار درخشان و عزتمند داد و تأکید کرد: ما به امام رضا (ع)، به لطف خدا و به حضور این ملت تکیه داریم. همان‌گونه که تاکنون پیروز بوده‌ایم، تا آخر انشاءالله پیروز هستیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین