حمله به وجدان بشری با توقیف کاروان صمود

رژیم صهیونیستی با حمله‌ای غیرانسانی به کشتی‌ها و قایق‌های کاروان صمود بار دیگر تحوش همیشگی خود را به جهانیان اثبات کردند.
کد خبر: ۸۳۱۰۶۳
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۷ - 01May 2026

گروه بین‌الملل دفاع‌پرس: تعرض دوباره رژیم صهیونیستی به کشتی‌ها و قایق‌های ناوگان بشردوستانه «صمود۲» در آب‌های بین‌المللی و به اسارت گرفتن فعالان حامی مردم فلسطین را می‌توان راهزنی دریایی و اقدامی تروریستی علیه بشریت به ویژه مردم نوار غزه دانست.

حمله به وجدان بشری با توقیف کاروان صمود

آما آن چیزی که موجب می‌شود تا حملات تروریستی و غیرانسانی رژیم صهیونیستی به کشتی‌ها و قایق‌های کاروان صمود را اقدامی وحشیانه و تروریستی بدانیم توجه به این مهم است که کشتی‌های و اعضای حاضر در این کاروان به طور کامل غیرنظامی بوده ارتش اسرائیل هیچ بهانه‌ای برای برخورد و بازداشت آنها ندارد.

از طرف دیگر با توجه به ماهیت بشردوستانه فعالیت کاروان صمود و اینکه این کاروان برای شکستن محاصره نواز غزه و کمک به مردم مظلوم و مقاوم این باریکه صورت می‌گیرد، رژیم صهیونیستی هیچ بهانه‌ای برای برخورد با اعضای این کاروان و از همه بدتر بازداشت و انتقال آنها به سرزمین‌های فلسطین اشغالی ندارد.

حال با توجه به ماهیت بشردوستانه کارزار بین‌المللی «صمود» که با مشارکت حامیان آرمان فلسطین از ده‌ها کشور و با هدف شکستن محاصره ظالمانه غزه و رساندن کمک‌های انسانی به مردم مظلوم فلسطین شکل گرفته است، هرگونه مقابله و اخلال توسط رژیم صهیونیستی مصداق بارز جنایت علیه بشریت محسوب می‌شود.

با توجه به تمامی مسائل و موضوعات گفته شده باید گفت که حمله به کاروان «صمود»، نه‌تنها تعرض به یک مأموریت امدادی و بشردوستانه، بلکه ضربه‌ای به وجدان بیدار بشریت و ارزش‌های مشترک انسانی است. این واقعیتی است که مردم منطقه و جهان باید درمورد ماهیت و ساختار وجودی رژیم صهیونیستی با آن آشنا شوند.

از طرف دیگر، انتقال اسرای کاروان «صمود» به زندان مخوف «کتزیوت» که به‌عنوان نماد شکنجه و رفتار غیرانسانی رژیم اشغالگر با اسرای فلسطینی شناخته می‌شود، به خوبی و روشنی نشان داد که سران و مقامات رژیم صهیونی تا چه اندازه ضد بشریت بوده و دشمن قسم خورده مردم فلسطین هستند.

موضوع مهم و البته نگران کننده دیگر آن است که نظامیان صهیونیست در کنار آن که اعضای کاروان صمود را به این زندان منتقل کردند، رفتارهایی موهن و غیرانسانی در قبال آنها داشتند که این امر نشانه دیگری از سقوط اخلاقی رژیم صهیونی است.

از سوی دیگر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از رادیو ارتش این رژیم اعلام کردند که نیروهای این رژیم تاکنون کنترل ۷ کشتی از مجموع ۵۸ کشتی ناوگان صمود را به دست گرفته‌اند.

البته قبل از تهاجم ارتش رژیم صهیونیستی به کاروان صمود، فعالان ناوگان جهانی صمود در تشریح این حمله صهیونیست‌ها اعلام کرده بودند که بیشتر قایق‌های ما در دریای مدیترانه با پارازیت و اختلال در سیستم‌های ارتباطی و موقعیت‌یاب روبه رو شده بودند.

اسامه حمدان، از رهبران جنبش حماس نیز در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به کاروان جهانی الصمود و کنترل ۷ کشتی از این کاروان گفت که این اقدام مصداق دزدی دریایی و نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

حال اینکه موضوع بسیار مهم و صدالبته نگران کننده پیرامون رفتارهای ضدبشری و عیرانسانی رژیم صهیونیستی این است که نقض این توافق از سوی رژیم اشغالگر از حد تخلف گذشته و به تجاوز روزانه و سازمان‌ یافته علیه ساکنان نوار غزه تبدیل شده است. این موضوع ضمن اینکه موجب نگرانی گسترده مردم غزه شده اعتراض و خشم فعالان حقوق بشر به خصوص اعضای کاروان صمود شده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین