سردارمحمدی‌اصل: دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی با راه‌اندازی جنگ اقتصادی، اعتقادات مردم را هدف قرار داده است

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) گفت: دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی با راه‌اندازی جنگ اقتصادی، اعتقادات مردم را هدف قرار داده است و مقابله با این جنگ نیازمند آگاهی، تحلیل و هوشمندی عمیق است.
کد خبر: ۸۳۱۵۱۶
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۱ - 03May 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، هم‌زمان با هفته عقیدتی ـ سیاسی، سردار «غلامحسین محمدی‌اصل» فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) به همراه سرهنگ «علی حبیب‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل عصر گذشته (شنبه) با حضور در دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین علیی»، نماینده ولی‌فقیه در سپاه استان، با وی دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
 
سردار محمدی‌اصل
 
سردار محمدی‌اصل در این دیدار با اشاره به نقش اعتقادات مردم در جنگ رمضان اظهار داشت: «همت و باور‌های مردم در جنگ رمضان اگر از سال ۵۷ بیشتر نباشد، کمتر هم نبود و سبزپوشان ولایت نیز همچون گذشته در این میدان موفق و سربلند ظاهر شدند.»
 
وی با بیان اینکه سربازان این نظام همواره به وصیت رهبر شهیدشان پایبند بوده‌اند، افزود: «آن شهید بزرگوار می‌گفت دشمن در پشت خط مقدم منتظر است؛ ما نیز باید همواره این احساس، آمادگی و هوشیاری را در خود زنده نگه داریم.»
 
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) با تأکید بر ضرورت بصیرت‌افزایی و روشنگری در شرایط کنونی تصریح کرد: «دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی با راه‌اندازی جنگ اقتصادی، اعتقادات مردم را هدف قرار داده است و مقابله با این جنگ نیازمند آگاهی، تحلیل و هوشمندی عمیق است.»
 
وی نقش رسانه‌ها را در جنگ رمضان برجسته دانست و گفت: «اصحاب رسانه در جنگ رمضان سنگ تمام گذاشتند و امروز نیز باید این مسیر را با قدرت، استحکام و احساس مسئولیت ادامه دهند.»
 
سردار محمدی‌اصل ایمان رزمندگان را عامل اصلی پیروزی در جنگ تحمیلی رمضان دانست و افزود: «راز و نیاز‌های شبانه و ایمان‌های عمیق رزمندگان بود که پیروزی را در آن مقطع حساس رقم زد.»
 
وی با اشاره به دستاورد‌های هشت سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: «ما از گنجینه‌های ارزشمند دفاع مقدس بهره‌های فراوانی استخراج کرده‌ایم و امروز نیز در این جنگ تحمیلی اقتصادی از همان ذخایر معنوی و تجربی استفاده می‌کنیم.»
 
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) در پایان تأکید کرد: «ما با دشمن کینه‌ای تاریخی داریم و خون‌خواه رهبران شهید خود هستیم و این مسیر، مسیر عزت، مقاومت و پاسداری از آرمان‌های انقلاب است.»
 
در ادامه سرهنگ علی حبیب‌زاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه بنیادین فعالیت‌های عقیدتی ـ سیاسی در نیرو‌های مسلح اظهار داشت: «نقش تربیتی عقیدتی ـ سیاسی یکی از بهترین و کارآمدترین راهنما‌ها برای جامعه است؛ چراکه این حوزه با تکیه بر ایمان، معرفت و بصیرت، مسیر درست را برای نسل امروز ترسیم می‌کند.»
 
وی افزود: «اگر امروز در برابر جنگ ترکیبی و فشار‌های اقتصادی دشمنان ایستاده‌ایم، به‌واسطه همان تربیت اعتقادی و روحیه‌ای است که از دوران دفاع مقدس به یادگار مانده است. این سرمایه معنوی باید با قدرت بیشتری به نسل جوان منتقل شود تا در برابر هجمه‌های فکری و رسانه‌ای دشمن مصون بمانند.»
 
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان اردبیل با تأکید بر ضرورت استمرار فعالیت‌های تبیینی خاطرنشان کرد: جهاد تبیین تنها یک شعار نیست؛ بلکه یک وظیفه مستمر و راهبردی است که باید در همه سطوح جامعه جریان داشته باشد. امروز دشمن با ابزار رسانه و جنگ روانی به دنبال تضعیف باور‌های مردم است و ما موظفیم با روشنگری، این نقشه‌ها را خنثی کنیم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین