حمایت ۱۱ مرکز نیکوکاری فرهنگی از دانش‌آموزان نیازمند اردبیلی

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل از مشارکت ۱۱ مرکز نیکوکاری فرهنگی در حمایت از دانش‌آموزان بی‌بضاعت استان اردبیل خبر داد و گفت: این مراکز با ارائه بیش از پنج میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان کمک نقدی و غیرنقدی در سال گذشته، نقش مؤثری در حمایت تحصیلی از دانش‌آموزان نیازمند داشته‌اند.
کد خبر: ۸۳۱۷۵۶
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۰ - 04May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل،‌ «علیرضا حسین‌نژاد» مدیر کل کمیته امداد اردبیل طی مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه مردمی حمایتی اجتماعی «ایران همدل» و با تبریک هفته معلم به تمامی معلمان و فرهنگیان استان اردبیل، اظهار داشت: معلمان با تلاش و تعهد خود نقش اساسی در تربیت نسل آینده و توسعه فرهنگی و اجتماعی جامعه دارند و قدردانی از زحمات این قشر فرهیخته یک وظیفه همگانی است.

حمایت ۱۱ مرکز نیکوکاری فرهنگی از دانش‌آموزان نیازمند اردبیلی

وی با اشاره به فعالیت مراکز نیکوکاری فرهنگی در استان افزود: در حال حاضر ۱۱ مرکز نیکوکاری فرهنگی در استان اردبیل فعال هستند که بخش مهمی از خدمات و حمایت‌های خود را در حوزه کمک به دانش‌آموزان نیازمند متمرکز کرده‌اند.
 
حسین‌نژاد ادامه داد: این مراکز با مشارکت معلم و فرهنگیان خیر و نیکوکار توانسته‌اند در طول سال ۱۴۰۴، مبلغ دو میلیارد و ۱۱۳ میلیون تومان کمک نقدی و همچنین سه میلیارد و ۳۲۷ میلیون تومان کمک غیرنقدی را برای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند جذب و توزیع کنند.
 
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با تأکید بر اهمیت حمایت از تحصیل دانش‌آموزان تحت حمایت گفت: بخش قابل توجهی از این کمک‌ها در قالب تأمین لوازم‌التحریر، پوشاک، تجهیزات آموزشی و سایر نیاز‌های تحصیلی دانش‌آموزان هزینه شده است تا زمینه ادامه تحصیل آنان فراهم شود.
 
وی در پایان ضمن تبریک مجدد روز معلم به جامعه فرهنگی استان، از معلمان، خیران و فعالان مراکز نیکوکاری فرهنگی که در مسیر حمایت از دانش‌آموزان نیازمند همراه کمیته امداد هستند، قدردانی کرد.

انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین