توزیع ۱۸۰ بسته معیشتی در گناباد

سرپرست فرمانداری گناباد از توزیع ۱۸۰ بسته معیشتی در این شهرستان خبر داد و بر اجرای سیاست‌های توانمندسازی و توسعه اشتغال پایدار برای مددجویان کمیته امداد تأکید کرد.
کد خبر: ۸۳۱۹۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۳ - 05May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «ابوالفضل حکیم‌پور» سرپرست فرمانداری گناباد در مراسم توزیع ۱۸۰ بسته معیشتی بر نقش مؤثر خیرین در تقویت بنیان‌های اجتماعی اظهار داشت: کسانی که از مال و جان خود برای دیگران می‌بخشند، جزو مقربان درگاه الهی هستند.

توزیع بسته معیشتی

وی افزود: جامعه بدون درک متقابل، نوع‌دوستی و ایثار از هم می‌پاشد و امروز با وجود تهدیدات دشمنان، همدلی مردم ایران اسلامی نویدبخش پیروزی است.

سرپرست فرمانداری گناباد با تأکید بر حفظ کرامت انسانی در تمام مراحل خدمت‌رسانی گفت: ظرفیت مجمع خیرین و حرکت‌های مردمی، پایه اصلی توانمندسازی منطقه است؛ اگر مردم نباشند، هیچ حرکتی تداوم نخواهد یافت.

حکیم‌پور در ادامه ضمن قدردانی از مجمع خیرین به‌عنوان سرمایه اجتماعی ارزشمند، خاطرنشان کرد: حضور خیرین در کنار مردم، پشتوانه محکمی برای تحقق اهداف حمایتی و اشتغال‌زایی است. تمام دستگاه‌ها آمادگی دارند در کنار خیرین با نگاه منطقه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت‌های شهرستان، مردم را در مسیر اشتغال و خودکفایی یاری کنند.

سرپرست فرمانداری گناباد با اشاره به نقش توانمندسازی اقتصاد محلی تصریح کرد: حرکت ما بنیان مردمی دارد و رویکردمان بر این اساس تنظیم شده است تا ظرفیت‌های شهرستان به‌ویژه در بخش‌های کارآفرینی، به سمت استقلال اقتصادی مددجویان سوق داده شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین