هشدار جهاد اسلامی درباره افزایش تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مسجدالأقصی

هشدار جهاد اسلامی درباره افزایش تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مسجدالأقصی جنبش جهاد اسلامی فلسطین درباره افزایش تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مسجدالأقصی و اجرای آیین های تلمودی یهودی در آن با هدف تحمیل هویت جدید و یورشی بزرگتر به این مکان مقدس هشدار داد.
کد خبر: ۸۳۲۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۲ - 05May 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، جنبش جهاد اسلامی فلسطین با هشدار درباره تشدید تجاوزات رژیم اشغالگر در مسجدالأقصی از جمله یورش‌ها، اجرای آئین‌های تلمودی و برافراشتن پرچم این رژیم، تأکید کرد که نیروهای دشمن به تجاوزات آشکار خود علیه مسجدالأقصی در چارچوب آمادگی برای «یورش بزرگ‌تر» در اواسط ماه می در سایه سکوت عربی و بین‌المللی، ادامه می‌دهند.

جهاد اسلامی

جهاد اسلامی با اشاره به تداوم جنایت‌های نظامیان صهیونیست و شهرک‌نشینان در کرانه باختری و تداوم نقض آتش‌بس در نوار غزه که به شهادت و زخمی شدن شمار زیادی از فلسطینیان منجر شده است، هشدار داد که این اقدامات به تشدید خطرناک تنش‌ها منجر خواهد شد.

این جنبش همچنین سکوت رژیم‌های عربی و همدستی بین‌المللی را که به رژیم اشغالگر مصونیت از مجازات اعطا کرده است و آن را به ادامه کشتار، تخریب و یهودی‌سازی تشویق می‌کند، محکوم و تأکید کرد که ملت فلسطین و مقاومت به دفاع از اماکن مقدس و حقوق خود با استفاده از همه ابزارها ادامه خواهند داد.

پیشتر نیز شیخ «عکرمه صبری» خطیب مسجدالاقصی، نسبت به تشدید هتک حرمت شهرک‌نشینان صهیونیست علیه قبله دوم مسلمانان هشدار داد و تأکید کرد که اشغالگران از مناسبت‌های مذهبی برای پیشبرد طرح‌های خود با هدف تغییر وضعیت موجود در این مسجد سوءاستفاده می‌کنند.

وی گفت: شهرک‌نشینان با انجام آیین‌های تلمودی، برافراشتن پرچم رژیم اشغالگر و انجام رفتارهای هنجارشکنانه در داخل مسجد، در تلاش هستند تا هویت و چهره جدیدی را بر این مکان مقدس تحمیل کنند.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین