شاهرخی: برخورد جدی با گران‌فروشی و کم‌فروشی در دستور کار قرار دارد

شاهرخی: برخورد جدی با گران‌فروشی و کم‌فروشی در دستور کار قرار دارد استاندار لرستان گفت: مردم افزایش منطقی قیمت را درک می‌کنند، اما چندقیمتی، گران‌فروشی و کم‌فروشی به هیچ عنوان قابل قبول نیست و با آن برخورد جدی خواهد شد.
کد خبر: ۸۳۲۱۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۰ - 05May 2026
به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، «سیدسعید شاهرخی» استاندار لرستان امروز (سه‌شنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار، اظهار داشت: باتوجه به شعار سال و ضرورت پرداختن به موضوع تولید و معیشت مردم، آخرین وضعیت استان مورد بررسی قرار گرفته است.
 
وی با اعلام حمایت جدی از واحد‌های تولیدی استان تاکید کرد: هدف ما تداوم تولید، تامین کالا برای مصرف مردم و حفظ اشتغال کارگران است تا خانواده‌ها از نظر درآمد با مشکل مواجه نشوند، اما رصد بازار و برخورد با گران‌فروشی نیز با جدیت در دستور کار قرار دارد.
 
شاهرخی: برخورد جدی با گران‌فروشی و کم‌فروشی در دستور کار قرار دارد
 
استاندار لرستان با اشاره به عوامل گرانی کالا‌ها گفت: با وجود گرانی ارز، تحریم‌ها، آزادسازی برخی اقلام و مشکلات بنادر، اما دولت تلاش کرده است کالا‌های اساسی را به وفور وارد و برای ماه‌ها تامین کند.
 
شاهرخی بیان کرد: در این میان فرآیند تولید محصولاتی مانند مرغ، لبنیات و برخی از کالا‌ها با افزایش قیمت مواد اولیه مواجه شده که قیمت تمام شده را به شکل محسوسی بالا برده است.
 
وی با تاکید بر فلسفه تشکیل جلسه ستاد تنظیم بازار عنوان کرد: عده‌ای محدود مرتکب گران‌فروشی یا کم‌فروشی می‌شوند که گشت‌های نظارت بر بازار باید با جدیت و قدرت کامل کار خود را انجام دهند و به سرعت با متخلفان برخورد شود.
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین