تأکید رئیس کل دادگستری مازندران بر اهمیت انسجام ملی و حفظ همدلی اجتماعی

«عباس پوریانی» با تأکید بر حفظ وحدت و انسجام ملی گفت: هرگونه بی تدبیریِ مدیران در خصوص انسجام ملی با برخورد قضایی مواجه خواهد شد.  
کد خبر: ۸۳۲۱۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۰ - 05May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «عباس پوریانی» رئیس کل دادگستری مازندران امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران با گرامیداشت یاد امام شهید امت، شهدای گرانقدر دفاع هشت ساله و مدافعان حرم و امنیت اظهار داشت: رهبر شهیدمان در تمام سال‌های پس از انقلاب اسلامی علیرغم هجمه‌ها در راه امام راحل با اراده راسخ بر اعتقاداتش پایبند بود و وظیفه‌ی شرعی، قانونی و اخلاقی ما پیروان ولایت فقیه نیز مبارزه با استکبار در هر جایگاه و مقامی است.

تأکید رئیس کل دادگستری مازندران بر اهمیت انسجام ملی و حفظ همدلی اجتماعی

وی با اشاره به لزوم حرکت در جهت صیانت از نظام و ارزش‌های اسلامی و ایرانی افزود: هرگونه تصمیم‌گیری یا اقدام مدیریتی باید در راستای حفظ همدلی اجتماعی باشد و اگر منجر به بر هم خوردن انسجام ملی شود، قوه قضاییه بعنوان مدعی العموم ورود می‌کند.

این مسئول با تاکید بر حفظ وحدت و انسجام ملی بیان کرد: در جریان نسل کشی و حملات ددمنشانه آمریکایی- صهیونی به غیر نظامیان در بیمارستان، دانشگاه و مدرسه بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) و توصیه‌ی نیرو‌های مسلح مقتدر مبنی بر لزوم حفظ خیابان، بیش از دو ماه است که رشادت و بصیرت مردم ایران زبانزد جهان شده است، در این راستا دادگستری استان مازندران در مقابل هر گونه کارشکنی که بذر نا امیدی را به جامعه تزریق کند در کنار مردم استان بوده و اجازه نخواهد داد هیچ کس در گفتار، نوشتار و رفتار، سخنانی بیان کند که مد نظر دشمن هم باشد.

پوریانی گفت: دشمن بدون شناخت از ملت ایران دست به حمله‌ای بزدلانه علیه کشور ما زد و سیلی محکمی نیز دریافت کرد، در جنگ اخیر ثابت شد مردم پیشگام مسئولین بوده و آنها را مکلف می‌کنند با چنین نیروی خدایی که در دل‌های ملت بوجود آمده در نهایت خلوص و خضوع رفتار کرده و قدردان آنها باشند.

رئیس کل دادگستری مازندران در پایان خاطرنشان کرد: اینکه مسئولی طی نامه‌ای بیان دارد که موکب‌ها در جای مشخص بر پا شوند، بی تدبیری است. در شرایط حساس کنونی در صورتی که اقداماتی موجب خدشه به این انسجام شود، دستگاه قضایی در چارچوب قانون به موضوع ورود خواهد کرد، زیرا امروز وحدت و انسجام ملی مهمترین حربه برای حفظ نظام و ارزش هاست.

این نشست به منظور قدردانی از رئیس کل دادگستری استان مازندران در اتخاذ موضع قاطع در راستای انسچام ملی برگزار شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین