سردار کفیل: قرارگاه شهید سلامی محور مردمی‌سازی و کمک به دولت برای تسهیل خدمت‌رسانی است

رئیس مرکز هماهنگی و هم‌اندیشی راهبردی سازمان بسیج، سردار فضل‌الله کفیل، در دیدار پانزدهم اردیبهشت با استاندار کرمان با اشاره به شکل‌گیری قرارگاه کمک به دولت، رسالت آن را کمک به دولت در شرایط نیاز به بسیج‌کنندگی عمومی دانست و از آمادگی اقشار مختلف بسیج برای همکاری با دولت در حوزه‌های اقتصادی، خدماتی و اجتماعی خبر داد.
کد خبر: ۸۳۲۲۷۵
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۷ - 06May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، سردار «فضل‌الله کفیل» رئیس مرکز هماهنگی و هم‌اندیشی راهبردی سازمان بسیج در دیدار با«محمدعلی طالبی» استاندار کرمان اظهار داشت: وظیفه و رسالت قرارگاه کمک به دولت، پشتیبانی از مجموعه دولت در مواقعی است که فضای عمومی کشور نیازمند بسیج‌کنندگی و هم‌افزایی مردمی است تا ظرفیت عظیم بسیج در خدمت تسهیل امور مردم قرار گیرد.

سردار کفیل

وی با اشاره به استقبال رئیس‌جمهور از این طرح گفت: این اقدام با استقبال خوب مجموعه دولت در حال شکل‌گیری بود که با وقوع جنگ رمضان و تشدید شرایط، مسیر فعالیت‌های قرارگاه نیز گسترده‌تر شد.

سردار کفیل افزود: رئیس‌جمهور با تدبیر دقیق، در کنار سه ضلع معروف میدان، مردم و دیپلماسی، ضلع چهارم با عنوان میدان خدمت را به این مجموعه افزود و امروز بسیج در چارچوب این چهار محور فعالیت می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه اقشار اقتصادی بسیج نخستین اولویت در کمک به دولت هستند، گفت: قرارگاه شهید سلامی مورد توجه و استقبال رئیس‌جمهور و دکتر عارف قرار گرفت و دستور داده شد در تعامل نزدیک با وزارت صنعت، معدن و تجارت فعالیت کند. خوشبختانه اقدامات مؤثری در ساماندهی بازار، تولید، توزیع و بهینه‌سازی مصرف شکل گرفته است.

وی اظهار داشت: در شرایط آتش‌بس و آسیب دیدن برخی زیرساخت‌ها، کشور با شوک اقتصادی مواجه شده که لزوم فعالیت گسترده‌تر قرارگاه شهید سلامی و ساختار تنظیم بازار دولت را برجسته می‌سازد.

سردار کفیل همچنین از آمادگی اقشار تخصصی بسیج در بخش‌های صنعت، اصناف، کشاورزی، عمران و جامعه پزشکی خبر داد و نمونه‌ای از اقدام جهادی در استان هرمزگان را یادآور شد: در زمان کمبود پزشک در میناب، با کمک بسیج جامعه پزشکی، گروهی از پزشکان داوطلب از سایر مناطق کشور اعزام شده و نیاز درمانی را به سرعت تأمین کردند.

این مسئول با اشاره به فعالیت کارشناسان در ستاد تسهیل، افزود: در حال حاضر وضعیت واحدهای صنعتی آسیب‌دیده در شهرک‌ها در حال احصاء است؛ برخی واحدها از پنج تا صد درصد آسیب دیده‌اند و دولت نیز بودجه‌هایی را برای حمایت از آن‌ها تخصیص داده است.

در پایان دیدار، سردار کفیل ضمن ابلاغ سلام و تقدیر مسئولان بسیج به استاندار کرمان، از تلاش‌ها، تعامل مؤثر و هم‌افزایی مجموعه مدیریت استان در حمایت از برنامه‌های بسیج و خدمت‌رسانی مردمی قدردانی کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین