تقدیم ۸ دانش‌آموز و یک معلم شهید در جنگ رمضان از زنجان

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه زنجان تاکنون هشت شهید دانش‌آموز و یک معلم شهید تقدیم کرده است، گفت: یاد و نام آنها برای همیشه در تاریخ تعلیم و تربیت زنجان ماندگار است.
کد خبر: ۸۳۲۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۱ - 06May 2026

به گزارش خبرنکار دفاع‌پرس از زنجان، «ذبیح‌الله تاراسی» امروز در نشستی خبری به مناسبت هفته معلم، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله مطهری و شهدای فرهنگی و دانش‌آموز، اظهار داشت: در حملات آمریکایی - صهیونیستی، ۲۰ ساختمان آموزش و پرورش استان شامل ۱۶ مدرسه، دو مرکز رفاهی - پرورشی و دو سالن ورزشی آسیب دید که میزان تخریب آن‌ها حدود ۲۰ درصد بوده است و فقط در حد شکسته شدن شیشه‌ها بود. عملیات بازسازی این مراکز با سرعت انجام شده است و هم‌اکنون تمامی آن‌ها مهیای حضور دانش‌آموزان هستند.
تقدیم ۸ دانش‌آموز و یک معلم شهید در جنگ رمضان از زنجان

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به غیرحضوری شدن مدارس همزمان با آغاز جنگ تحمیلی سوم، گفت: همه تلاش مجموعه آموزش و پرورش این بود که تداوم فرآیند یاددهی و یادگیری حفظ شود و اجازه ندهیم شرایط جنگی بر جریان تربیت دانش‌آموزان سایه بیندازد.

وی ادامه داد: هم‌زمان با این شرایط، عملیات اجرایی چهار مدرسه جدید در استان نیز آغاز شد که این موضوع به‌خوبی نشان می‌دهد آموزش و پرورش تعطیلی‌بردار نیست و روند توسعه فضاهای آموزشی حتی در شرایط جنگی نیز متوقف نشده است.

تاراسی با تأکید بر اینکه فرآیند تعلیم و تربیت حتی در شرایط جنگی نیز متوقف نمی‌شود، گفت: با وجود آسیب‌دیدگی ۲۰ ساختمان آموزشی استان در حملات اخیر، بازسازی این مراکز انجام شده و روند آموزش و مدرسه‌سازی در استان ادامه دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین