استمرار خدمت آموزش و پرورش با شدت بیشتری از زمان جنگ ادامه می‌یابد

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: استمرار خدمت آموزش و پرورش به لحاظ توجه به معلمین و آموزش باشدت بیشتری از زمان جنگ ادامه می‌یابد
کد خبر: ۸۳۲۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۱ - 06May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «صادق حسین‌زاده ملکی» معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش امروز (چهارشنبه) در دیدار با «یدالله رحمانی» استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: سازماندهی جدید حوزه پرورشی در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است و به مرحله اجرا در خواهد آمد.

استمرار خدمت آموزش و پرورش با شدت بیشتری از زمان جنگ ادامه می‌یابد

وی افزود: در شرایطی که برخی فضا‌های آموزشی، ورزشی و اردوگاهی این وزارتخانه مورد تهاجم رژیم آمریکایی صهیونیستی قرار گرفت، مسئله آموزش بدون هیچ وقفه‌ای از طریق شبکه شاد و شبکه تلویزیونی انجام می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اقدامات لازم برای رفع مشکلات و تخریب‌های ایجاد شده ناشی از جنگ در فضا‌های آموزشی برنامه‌ریزی شده و در حال اجرا است.

وی به رشادت‌ها و حماسه‌ساز‌های مردم کهگیلویه و بویراحمد در حماسه برنو و به حضور کم نظیر مردم استان در تجمعات شبانه، اشاره کرد و ابراز داشت: حماسه برنو به یک نماد ملی و بین‌المللی تبدیل شده است.

انتهای پیام /

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین