برخورد قاطع با گران‌فروشان و محتکران در دستور کار است

فرماندار ارومیه گفت: هرگونه تخلف صنفی، احتکار و افزایش غیرقانونی قیمت‌ها با واکنش جدی دستگاه‌های نظارتی روبه‌رو خواهد شد.
کد خبر: ۸۳۲۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۶ - 07May 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ارومیه، «قهرمان عیوضلو» فرماندار ارومیه امروز در نشست کمیته بازرسی و تنظیم بازار اظهار داشت: با راه‌اندازی این قرارگاه اقتصادی، تلاش بر آن است تا تصمیم‌گیری‌های پراکنده در حوزه نظارت و بازرسی متمرکز شده و انسجام بیشتری در کنترل قیمت کالا‌ها و خدمات ایجاد شود.
برخورد قاطع با گران‌فروشان و محتکران در دستور کار است
وی تصریح کرد: گشت‌های مشترک بازرسی زیر نظر این قرارگاه باید فعالیت خود را در تمامی مناطق شهرستان و به‌صورت شبانه‌روزی گسترش دهند.
 
فرماندار ضمن تأکید بر لزوم حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تثبیت قیمت‌ها، خاطرنشان کرد: برخورد جدی با تخلفات صنفی، احتکار و گران‌فروشی ضروری است.
 
وی همچنین بر اهمیت حضور دائمی گروه‌های بازرسی در بازار تأکید کرد و افزود: هماهنگی میان نهاد‌های مختلف برای رصد کالا‌های اساسی و نظارت بر زنجیره تأمین باید تقویت شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین