منازل شهدا؛ سرچشمه نوری که مسیر را روشن می‌کند

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: وقتی وارد منزل یک شهید می‌شویم، از آن نوری که ساطع است استفاده و بهره‌برداری می‌کنیم و مسیر را می‌شناسیم و دشمن‌شناسی‌مان تقویت می‌شود.
کد خبر: ۸۳۲۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۵ - 07May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از البرز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سید رمضان موسوی مقدم»، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در جریان سفر به استان البرز در جمع خبرنگاران شهدا و خانواده‌های آن‌ها را چشم‌وچراغ امت و ملت خواند و اظهار داشت: چشم‌وچراغ بودن به این معناست که وقتی نور شهید در خانه‌ای می‌تابد، راه را از چاه نشان می‌دهد و مسیر امت را در جهت تعالی، تکامل و سعادت باز و روشن می‌کند.

منازل شهدا؛ سرچشمه نوری که مسیر را روشن می‌کند

وی ادامه داد: به این دلیل می‌گوییم شهدا و خانواده‌های معظمشان چشم‌وچراغ‌ امت هستند. این چشم‌وچراغ یک توصیف صرفاً واژگانی نیست، بلکه مفهوم بلندی دارد که ما آن را در حادثه عاشورا به‌خوبی می‌بینیم که «عندالحسین مصباح‌الهدی و سفینه‌النجات»، بنابراین، وقتی شما در مقابل نور و چراغ قرار می‌گیرید، از آن استفاده می‌کنید و از پرتو نور راه را از چاه تشخیص می‌دهید و دشمن‌شناسی‌تان تقویت می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور عنوان کرد: لذا ما باید همواره خود را در شعاع و قلمروی نور شهدا قرار دهیم. وقتی وارد منزل یک شهید می‌شویم، از آن نوری که ساطع است استفاده و بهره‌برداری می‌کنیم، راه را از چاه تشخیص می‌دهیم، مسیر را می‌شناسیم، دشمن‌شناسی‌مان تقویت می‌شود و در این مبارزه و مجاهده‌ای که انجام می‌دهیم، راه را گم و فراموش نمی‌کنیم و با بصیرت بیشتری حرکت می‌کنیم.

موسوی مقدم بیان داشت: طبق فرمان رهبر معظم انقلاب در نخستین پیام خویش، بنده مأمور شدم تا خدمت خانواده‌های معظم شهدا برسم و امروز نیز توفیق نصیب ما شد تا در استان البرز در خدمت خانواده‌های شهدا باشیم و از نزدیک مراتب تسلیت و تعزیت مقام معظم رهبری را به آن‌ها ابلاغ کنیم و از قول ایشان به سمع و نظر خانواده‌های معظم شهدای البرز برسانیم که ایشان فرمودند ما در غم شما شریکیم و خود ما نیز داغداریم.

وی با بیان اینکه ایشان همچنین فرمودند در این مصیبتی که بر ما وارد می‌شود، باید صبر و بردباری پیشه کنیم و راه را فراموش و گم نکنیم و دچار غفلت نشویم، اذعان داشت: اکنون در حال مبارزه و جهاد با دشمنان و استکبار جهانی هستیم و آن شهدایی که خونشان پای درخت مبارزه با استکبار جهانی ریخته شده است، باید دوام و استمرار پیدا کند تا پیروزی نهایی حاصل شود و این مسیر با وحدت و همدلی و استقامت تداوم یابد.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور خاطرنشان کرد: با حضور در منازل شهدا، از خانواده‌های آن‌ها الهام و پیام می‌گیریم که در این مبارزه با جدیت، تلاش و مجاهدت بیشتر، راه شهیدان را ادامه دهیم. آن‌ها دارای جایگاه رفیع و بلندی هستند که هم در دنیا با سعادت زندگی کردند و هم در فردای قیامت نزد خداوند روزی می‌خورند. از خداوند متعال درخواست می‌کنیم به ما توفیق دهد تا بتوانیم راه آن‌ها را ادامه دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین