احتمال ادامه مذاکرات ژنو بعد از ماه رمضان

نماینده سازمان ملل در امور سوریه اعلام کرد که امکان برگزاری دور جدید مذاکرات سوری-سوری پس از ماه مبارک رمضان بعید نیست.
کد خبر: ۸۳۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۴ - 18May 2016

احتمال ادامه مذاکرات ژنو بعد از ماه رمضان

به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس به نقل از روسیاالیوم، «دی میستورا» نماینده سازمان ملل در امور سوریه امروز(چهارشنبه) پس از دیدار با «سباستین کورتس» وزیر خارجه اتریش در وین اعلام کرد که «می توانیم زمان برگزاری دور جدید مذاکرات سوریه را تعیین کنم، اما تاریخ دقیق آن معلوم نیست.

نماینده سازمان ملل در امور سوریه ضمن تاکید بر ازسرگیری گفتگوهای صلح تاکید کرد که این اتفاق باید در آینده نزدیک رخ دهد تا فرصت و انگیزه های موجود برای پیشرفت از بین نرود

دی میستورا درباره اوضاع میدانی سوریه گفت: رژیم آتش بس در سوریه ۵۰ درصد اجرا می شود و کمک های انسان دوستانه به دست ۲۵۰ هزار نفر از مردم سوریه رسیده است.

وی افزود: پایبندی به آتش بس در سوریه به میزان ۵۰ درصد رسیده است این در حالی است که میزان آن پیشتر صفر بود و ما می خواهیم این عدد به ۸۰ تا ۹۰ درصد برسد.

اظهارات دی میستورا یک روز پس از آن بیان شد که گفتگوهای قدرت های بزرگ در مورد پایان دادن به درگیری های پنج ساله در سوریه به نتیجه مشخصی نرسید.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار