تأکید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بر هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی

نشست مشترک مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، با مدیران کل و نمایندگان دستگاه‌های فرهنگی و مدیران زیرمجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان برگزار شد.
کد خبر: ۸۳۲۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۶ - 07May 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، نشست مشترک دکتر «علی ایزدی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، با مدیران کل و نمایندگان دستگاه‌های فرهنگی و مدیران زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان برگزار شد.
ارشاد
در این نشست، دکتر ایزدی گفت: یکی از تاکیدات دکتر صالحی وزیر فرهیخته و اندیشمند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همواره توجه به ایجاد همدلی و همسویی توسط سازمان ها و ادارات کل تابعه وزارت متبوع در برنامه ریزی ها و برگزاری رویدادها و جشنواره ها است، لذا بر همه واجب است که در شرایط کنونی جامعه بر هم افزایی، همبستگی و تقویت فعالیت های فرهنگی، قرآنی، هنری، رسانه ای و ادبی تمرکز بیشتری داشته باشیم و از عملکرد جزیره ای بپرهیزیم و همه ما در قبال آن مسئول هستیم.
 
وی تعامل و تعاون بین نهادی را اساسی ترین موضوع در اثربخشی برنامه های فرهنگی دانست و تصریح کرد:همکاری نزدیک و همدلانه دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت متبوع می تواند زمینه‌ ساز رشد و ارتقای ذائقه فرهنگی جامعه، تقویت هویت دینی و ملی و باعث افزایش نشاط اجتماعی باشد. از این رو از سازمان ها و نهادهای مرتبط تقاضا داریم در این مسیر مهم و ارزشمند با برنامه ریزی مشترک از تمام ظرفیت ها و توان هنرمندان، نخبگان، انجمن ها و تشکل های مردمی استفاده گردد.
ارشاد۲
 ایزدی همچنین بر لزوم توجه به اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه نوجوانان و جوانان، در طراحی برنامه‌های فرهنگی و هنری تأکید کرد و گفت:اگر می‌ خواهیم در برابر جنگ نرم و چالش‌های فرهنگی روز، عملکردی مؤثر داشته باشیم، باید زبان گفت‌وگو با نسل جدید را بشناسیم و برنامه‌هایی متناسب با نیاز و سلیقه آن‌ها و مبتنی بر ارزش‌های دینی و انقلابی ارائه دهیم.
 
در ادامه نشست، مدیران کل، مسوولان دستگاه‌ها  و نهادهای زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله؛ سازمان حج و زیارت استان، اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان، خبرگزاری ایرنا و... به ارائه گزارشی از برنامه‌ها، فعالیت‌ها و تشریح ظرفیت‌های مجموعه خود پرداختند و بر آمادگی برای تعامل مستمر، اجرای طرح‌های مشترک و پرهیز از موازی‌کاری تأکید کردند.
 
این نشست با هدف هماهنگی هرچه بیشتر مجموعه‌های فرهنگی، تقویت رویدادهای هنری و اجتماعی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در سطح استان برگزار شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین