امروز دشمنان در برابر اراده ملت ایران زانو زده‌اند

امام‌جمعه ساوجبلاغ گفت: امروز دشمنان در برابر اراده ملت ایران زانو زده‌اند و هیچ غلطی نتوانسته‌اند بکنند.
کد خبر: ۸۳۲۷۳۹
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۶ - 08May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «روح‌الله مختاری»، امام‌جمعه ساوجبلاغ امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با تأکید بر برتری ایران در منطقه و پیروزی قاطع بر دشمنان، از استقامت ملت ایران در برابر تحریم‌ها و تهدیدات خارجی ستایش کرد، انقلاب اسلامی را عامل بازگشت عزت ملی و تبدیل ایران به یک ابرقدرت جهانی دانست و اظهار داشت: امروز دشمنان در برابر اراده ملت ایران زانو زده‌اند و هیچ غلطی نتوانسته‌اند بکنند.

امروز دشمنان در برابر اراده ملت ایران زانو زده‌اند

وی شعار ما می‌توانیم را میراث امام راحل و رهبر شهید دانست و گفت: باور امروز باعث شده در عرصه‌های مختلف، جلودار و پیشتاز بسیاری از کشور‌ها باشیم. احساس ضعف در مقابل دیگران از کشور ما رفت و در مقابل دیگران احساس قدرت داریم. آن روز مردم کشور ما در زمان طاغوت پهلوی در مقابل بسیاری از کشور‌های کوچک و بزرگ دنیا احساس ضعف می‌کردند، اما به برکت انقلاب، ورق برگشت. امروز ما از هیچ کشوری نمی‌ترسیم؛ آنها باید از ما بترسند.

امام‌جمعه شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به مصاحبه اخیر سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اذعان داشت: وقتی خبرنگار سؤال کرد شما نمی‌ترسید از جنگ با ابرقدرت؟ سخنگو رسماً اعلام کرد ما هم ابرقدرتیم. این عزت و غرور ملی که بستر مقاومت و پیشرفت را در کشور ما فراهم کرده، سوغات انقلاب و جمهوری اسلامی برای مردم کشور ما بود. مردم دنیا با تعجب می‌پرسند چگونه ایران پس از ۴۷ سال تحریم سنگین به ابرقدرت تبدیل شده است؟

مختاری عنوان کرد: ایران تا قبل از پیروزی انقلاب در اختیار دشمنان بود و آنها این کشور و ملت را عقب نگاه داشته بودند. به‌عنوان‌مثال می‌توان به قضیه کاپیتولاسیون و تحقیر ملت ما اشاره کرد. در هیچ حوزه‌ای دست برتر و حرفی برای گفتن در دنیا نداشتیم. انقلاب شد، ۴۷ سال است سنگین‌ترین تحریم‌ها علیه ملت ما اتفاق افتاده، اما علیرغم همه تحریم‌ها، این‌همه پیشرفت رقم خورده که ایران توسری‌خور قبل از انقلاب را به ابرقدرت تبدیل کرده است.

امام‌جمعه شهرستان ساوجبلاغ دلایل این پیشرفت را دو عامل اساسی ایمان به خدا و دست عنایت الهی و عمل به نسخه دین و ولایت دانست و اظهار داشت: ما خدا را داریم. این مردم دستشان را در دست خداوند گذاشته‌اند. پروردگار وعده داده است که هر که خدا را کمک کند، خدا در بزنگاه به نصرتش می‌آید. نکته دوم، این برکات محصول عمل به نسخه دین است. ما به دستورات خدا عمل کردیم، آقا و صاحب قدرت و علم شدیم و پیشرفت کردیم.

وی ضمن مقایسه بودجه نظامی ایران (۱۱ میلیارد دلار) با آمریکا (۱۲۰۰ میلیارد دلار) و عربستان (۸۵ میلیارد دلار) مطرح کرد: پنجه انداختید در پنجه کشوری که ۱۱۰ برابر بیشتر از شما بودجه نظامی دارد. همین‌ها گفتند سه‌روزه کار ایران را تمام می‌کنیم، اما هیچ غلطی نتوانستند بکنند. هر هدفی اعلام کردند، حتی صفر درصد کامیابی نداشتند و ناکامی صد درصد حاصل شد.

مختاری گفت: یکی دو ماه است آمریکا و همه ایادی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آن و رژیم غاصب صهیونیستی دست و پا می‌زنند مدیریت تنگه هرمز را از ایران بگیرند، اما به فضل خداوند متعال هیچ غلطی نتوانستند بکنند. ما تنگه هرمز را گرفته بودیم، غلط زیادی کردند نزدیک شدند، گسترش دادیم تا بندر فجیره امارات را هم گرفتیم، اینجا هم تحت مدیریت کشور ماست. دو ناوشکن فرستادند، ۱۵۰ کشتی آماده نگه داشته بودند، اما کشتی‌ها و کشور‌ها اعتماد نکردند.

امام‌جمعه ساوجبلاغ با بیان اینکه دو کشتی آمدند عبور کنند، یکی متعلق به امارات یکی متعلق به کره جنوبی، هر دو را قوای مسلح ما زدند، اضافه کرد: دیشب هم که می‌خواستند غلط زیادی کنند، ناوشکن‌هایشان را زدیم. ما به آمریکایی‌ها اعلام می‌کنیم اگر عقل دارید، بساطتان را جمع و گورتان را از این منطقه گم کنید. اینجا منطقه ما و متعلق به کشور‌های این منطقه است، شما حق حضور در اینجا را ندارید.

وی امارات را سرزمین دوم صهیونیست‌ها دانست و افزود: امارات در همه سال‌های پس از انقلاب، محل توطئه علیه کشور ما بوده است و پناهگاه مفسدان اقتصادی، محل تربیت نیرو‌های مزدور و توطئه سیاسی-اقتصادی-امنیتی علیه ایران. امروز این کشورک خوشگل و خوشرنگ تاوان سنگین شراکتش با آمریکا و همدستی با اسرائیل را پس می‌دهد و نفت، پالایشگاه، آلومینیوم، تجارت، گردشگری و بورس آن تعطیل و اقتصادش زمین‌گیر شده است.

مختاری با اشاره به اینکه پلیس امارات مشغول جمع‌کردن مردم به جرم تکدی‌گری است، عنوان کرد: دو ماه است تحریم شده‌اند، به غلط کردن افتاده و درخواست کمک مالی از آمریکایی‌ها کرده‌اند. می‌خواستید ایران را تجزیه کنید، اما اکنون نوبت خودتان رسیده است، در مقابل ملتی ایستادید که دستش در دست خداست. مسئولان محکم از منافع ملت دفاع کنند؛ اگر دشمن تمکین نکرد، در میدان مبارزه مستقیم با همه ظرفیت‌های نظامی بر او بتازید و انتقام ملت را بگیرید.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین