دکتر کمالی مدیرکل حوزه استاندار خبر داد

برپایی میز خدمت دستگاه های اجرایی همزمان و در محل تجمع خودجوش مردمی در بیعت با رهبری و در حمایت از ندای رهبری و انقلاب
کد خبر: ۸۳۳۰۴۷
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۱:۴۴ - 10May 2026

به گزارش دفا‌ع‌پرس از هرمزگان، دکتر کمالی مدیرکل حوزه استاندار با اعلام این خبر گفت:

دکتر کمالی مدیرکل حوزه استاندار خبر داد

در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و با هدف کوتاه‌کردن مسیر رسیدگی به درخواست‌های مردمی، همزمان با تجمعات خودجوش مردم ولایتمدار استان، میز خدمت با حضور مدیران ارشد دستگاه های اجرایی و معاونین استانداری هرمزگان برگزار می‌شود.

 

مدیرکل حوزه استاندار با اشاره به رویکرد دولت وفاق در استان هرمزگان تصریح کرد: این اقدام که همسو با طرح مستمر برپایی میز خدمت در مصلاهای نماز جمعه سراسر استان طراحی شده، گامی مؤثر در جهت ارتباط چهره‌به‌چهره و بی‌واسطه مدیران با مردم عزیز است.

 

دکتر کمالی با تأکید بر فرمایش استاندار هرمزگان مبنی بر اینکه از اسفند ماه گذشته تاکنون علیرغم شرایط جنگی، خدمت‌رسانی به مردم هرگز متوقف نشده است، افزود: روز یکشنبه بیست اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ از ساعت ۲۰ الی ۲۲، مدیران کل بنیادمسکن انقلاب اسلامی، سازمان بهزیستی و کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان در مکان تجمع مردمی بندرعباس مستقر خواهند شد و پاسخگوی مستقیم مسائل و مشکلات مردمی هستند.

 

وی از عموم مردم گرانقدر بندرعباس دعوت کرد با حضور در این میز خدمت، دغدغه‌های خود را در گفت‌وگویی صمیمانه با مدیران مربوطه در میان بگذارند.

 

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین