برنامه سپاه تهران بزرگ برای جشن ازدواج «زوجهای جانفدا»
به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، «رحیم نادعلی» معاون فرهنگی معاون فرهنگی سپاه محمد رسولالله (ص) تهران بزرگ اظهار داشت: در جشن بزرگ پیوند آسمانی زوجهای جانفدا، خودروهای جیپ جنگی برای جابهجایی عروس و دامادها در نظر گرفته شده که با گلآرایی، پرچم جمهوری اسلامی و تصاویر رهبری تزئین شده و زوجها در این خودروها در مراسم حضور خواهند یافت.

وی افزود زوجهای شرکتکننده قرار است با «ماشینهای عروسی به شکل جیپ نظامی» و «خودروهای نظامی گلکاریشده» در سطح شهر حضور پیدا کنند تا «فضای شهر را به یک شکل هنری و نظامی» درآورند؛ هدف این است که نشان داده شود این «زوجهای جانفدا» جان خود را «زیر پرچم جمهوری اسلامی تقدیم این نظام خواهند کرد» و از هیچ چیز نمیترسند.
نادعلی همچنین این مراسم را با ازدواجها در «ایام جنگ» در دهه ۶۰ مقایسه کرد و گفت: همانطور که در آن دوران «سنت الهی» ازدواج ادامه داشت، اکنون نیز در شرایط جنگ و تهدید، این سنتها ادامه خواهد یافت و «یک قاب تصویر جدید» به دنیا نشان داده میشود.
در پایتخت در ۲۸ اردیبهشتماه همزمان با سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) در تمامی میادین و تجمعات شبانه جشن ازدواج زوجهای جانفدا از ساعت ۲۰ برگزار خواهد شد و در میدان آیینی امام حسین (ع) نیز از ساعت ۱۷ جشن پیوند ۱۱۰ زوج جانفدا رقم خواهد خورد و یکبار دیگر جانفدایان ایران اسلامی با حضور خود، دشمن را ناامید خواهند کرد.
انتهای پیام/ 281
