به گزارش دفاع پرس از خرم آباد، سردار نقدی ظهر دیروز در یادواره شهید قاسم مدهنی و 10 هزار شهید جامعه عشایری کشور که در لرستان برگزار شد اظهار داشت: هیچ جبههای در دفاع مقدس از حضور شهید قاسم مدهنی خالی نبود و دیدیم که جوانمردی از عشایر در روزهای اول جنگ به میدان آمد و مردی میدانهای سخت و حساس بود و هر گاه میدان رزم به سختی میگرایید و آتش دشمن به نقاط حساس میرسید حضور شهید مدهنی معادله میدان را عوض میکرد.
وی افزود: همه وجود شهید مدهنی محو حقیقت و ولایت بود و با شجاعت و سلحشوری بینظیر خود در راه ولایت حرکت میکرد و مبارزه و جهاد را نصبالعین خود قرار داده بود و امروز میبینیم که نسل جوان ما نیز از این شهدا درسهای خوبی فرا گرفته است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: امروز حضور جوانها در عرصههای مختلف نشان از درس گرفتن آنها از مکتب شهدایی مانند شهید مدهنی است و اگر امروز جوانان کشور برای حضور در جبهه مقاومت صف کشیدهاند و برای حضور در سوریه و عراق اشک میریزند نشان از درس گرفتن آنها از شهدا است.
نقدی خاطرنشان کرد: ملتی که در مکتب شهدا درس آموخته باشد شکست ندارد و آنها که برای شکست ملت ما نقشه کشیدهاند بدانند که آن را نمیبینند و در آینده شکست خود را باید ببینند.
وی عنوان کرد جمعیت عشایر در دوران جنگ 2 میلیون و 500 هزار نفر بود که توانستند در راه دفاع از انقلاب 10 هزار شهید را تقدیم کنند. ضمن اینکه عشایر از سالها قبل در مقابله با رژیم ستمشاهی پیشرو بودهاند و ایستادگی عشایر بوشهر در مقابل تجاوز انگلیس، ایستادگی و مقاومتی عشایر سیستانی در مقابل انگلسیها و قهرمانیهای قوم لر و مقام آنها با رهبری مرجعیت دوران در مقابل رژیم ستمشاهی همه نشان از پیشرو بودن عشایر در انقلاب و مقابله با ظلمگویان دارد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: سلحشوری ریشه در خصلت عشایر دارد و صداقت، جوانمردی، تلاش، پیگیری و امانتداری از ویژگیهایی است که در عشایر نهادینه شده ضمن اینکه برجستهترین ویژگی آنها تبعیت از مرجعیت و روحانیت است.
وی افزود: دشمن برای از بین بردن این ویژگیها تلاش میکند ولی عشایر ما همیشه با بصیرت راه درست را تشخیص داده و امروز دشمن تلاش میکند با فتنهگری حق و باطل را با یکدیگر درآمیزد.
در ادامه این مراسم از کتاب زندگینامه شهید قاسم مدهنی که شامل زندگینامه، خاطرات، دستنوشته و وصیتنامه سردار شهید قاسم مدهنی که در 214 صفحه توسط حجتالاسلام رمضان تیموری تألیف شده است رونمایی شد.
قاسم مدهنی سال 1341 در خانواده ای مذهبی و اصیل در یکی از روستاهای شهر خرم آباد بدنیا آمد.درسال 1360 به عضویت سپاه درآمد.درعملیات های مختلف در بامسولیتهایی همچون مسولیت در اطلاعات و عملیات و فرماندهی گردان را برعهده داشت و سرانجام این فرمانده دلاور پس از فداکاریها و ایثارگریهای بی دریغ بتاریخ 27/3/1367 در ارتفاعات «فمیش»به فیض شهادت نائل آمد و همانند شهدای کربلا تربت پاک میدان خون و شهادت را جایگاه خویش ساخت.
سرانجام پیکرپاک این سردار رشید در تاریخ4/3/1370مورد تفحص قرار گرفت و در منطقه کاکاشرف به خاک سپرده شد.
در وصیت نامه شهید قاسم مدهنی آمده است: پروردگارا از انکه مرا سعادت آن بخشیدی که در راهت قدم بردارم و برای توبه جهد و تلاش دست بازی کنم،هزاران بار سپاست می گویم.ای دانای بخشنده تو مرا از لجن زار به بهشت،بادیه نبرد حق علیه باطل هدایت کردی تو مرا توفیق آن دادی که خویشتن خویش را درک کنم،پی برم که برای چه مرا آفریده ای و آنگاه سعادتم بخشیدی که از میان فراوان راههای موجود زندگیم شاهراه ایثار حسین گونه را بپذیرم.
پروردگارا با قلبی سرشار از عشق به تو به درگاهت روی آورده ام و می دانم که ناامیدم نخواهی کرد. پروردگارا تو را به جلال و عظمت و کرمت سوگند می دهم که لحظه ای این بنده حقیر و گناهکارت را به حال خود وامگذار،زانکه بی لطف تو تباهم.
مادر عزیزم خوب می دانم که طاقت شنیدن خبر شهادت فرزندت را نداری ولی بدان که باید صبر و استقامت کرد. آیا حسین (ع)در زمین کربلا و آیا زینب در آن همه مصیبت ها را فراموش کرده ای؟ آیا فراموش کرده ای که زینب چگونه فریاد حسین، حسین را در برابر جباران تاریخ اقامه کرد و طاغوتیان را رسوا نمود؟ می دانم که هرچند برایت خبر ناگواریست ولی برای اینکه خدای زینب از تو راضی باشد هرگز قطره اشکی در چهره ات مشاهده نشود. خنده پیروزی و قبول شدن در امتحان الهی بر لبان نقش بسته به خدای بزرگ اثبات کن که آنچه داده ای تنها یک امانت بود.