تقدیم حکم مسئولیت هیأت امنای شهدای گمنام به فرماندار مارگون

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد حکم مسئولیت هیأت امنای شهدای گمنام به فرماندار مارگون تقدیم شد.
کد خبر: ۸۳۳۴۸۶
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۹ - 11May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین «رحم‌الله خواجه پور» امام جمعه مارگون با «علی باغبان» فرماندار شهرستان مارگون دیدار کرد.

اهدای حکم مسئولیت هیأت امنای شهدای گمنام به فرماندار مارگون

سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و بر لزوم توجه ویژه به یادمان شهدا و فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با آن تاکید کرد و اظهار داشت: تشکیل منظم هیئت امنا و تعیین مسئولیت‌های مشخص، گامی مهم در جهت پیشبرد اهداف فرهنگی و حفظ یاد و خاطره شهدا خواهد بود.

وی افزود: طبق ابلاغ ستاد کل، فرماندار شهرستان رئیس هیئت امنا است و برای این هیئت‌ها، اعضای مشخص و همچنین مسئول فرهنگی و مالی تعیین خواهد شد.

وی بیان کرد: در مراکز علمی و اداری، مدیر یا رئیس همان مرکز، مسئول هیئت امنای یادمان شهدا خواهد بود و در شهرستان‌ها نیز، فرمانداران این مسئولیت را بر عهده دارند.

اهدای حکم مسئولیت هیأت امنای شهدای گمنام به فرماندار مارگون

در پایان این دیدار حکم مسئولیت هیأت امنای شهدای گمنام شهرستان مارگون و تابلو «نان بلوط می‌خوریم با برنو می‌جنگیم» به «علی باغبان» تقدیم شد.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین