هوشمندسازی کنتور ۳۵ هزار مشترک برق در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کهگیلویه و بویراحمد از نصب کنتور هوشمند برای ۳۵ هزار مشترک خبر داد و گفت: میزان هوشمندسازی کنتور مشترکان برق در استان نسبت به سال گذشته حدود دو برابر افزایش یافته است.
کد خبر: ۸۳۳۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۶ - 11May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «رسول روستا» مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کهگیلویه و بویراحمد شامگاه (دوشنبه) در جمع خبرنگاران در خیابان جمهوری یاسوج با تشریح اقدامات انجام‌شده در قالب برنامه راهبردی ۱۴۰۵، اظهار داشت: در ابتدای این برنامه اهدافی از جمله ثبت هزار روز بدون حادثه، کاهش خاموشی به ۴۰۵ دقیقه و تحقق صفر درصد مراجعه غیرحضوری تعیین شد که در مسیر تحقق آنها گام‌های مؤثری برداشته شده است.

مدیرعامل شرکت برق کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران

وی افزود: با انجام تعمیرات اساسی در بیش از دو هزار کیلومتر از شبکه برق، میزان خاموشی از بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ دقیقه به ۷۰۰ دقیقه کاهش یافت که این امر نشان‌دهنده اثرگذاری اقدامات فنی و عملیاتی در سطح استان است.

مدیرعامل شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: در بارندگی‌های اخیر، عمده فیدر‌های استان از پایداری مناسبی برخوردار بودند که حاصل برنامه‌ریزی دقیق و اجرای طرح‌های زیرساختی است. در همین راستا، ظرفیت زیرساختی استان از ۹۴۷ مگاولت‌آمپر به یک‌هزار و ۱۴۷ مگاولت‌آمپر افزایش یافت که این توسعه با حمایت و همت شرکت توانیر محقق شد و نقش مهمی در افزایش ظرفیت تأمین برق استان داشت.

روستا ابراز داشت: یکی از گام‌های مهم در این مسیر، تعمیر و بهسازی شبکه فشار متوسط بود که به‌ویژه در مناطقی مانند دشتروم و قلعه‌رئیسی که با مشکلاتی مواجه بودند، اقدامات ویژه‌ای انجام شد. همچنین پروژه‌ای در دست اجراست تا تعداد فیدر‌های عمومی استان از ۷۳ فیدر به ۸۰ فیدر افزایش یابد که این امر نقش مؤثری در کاهش خاموشی‌ها و ارتقای پایداری شبکه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۴ بیش از ۹۵ درصد شبکه فشار ضعیف استان به کابل خودنگهدار تبدیل شد و استان در این شاخص جزو پنج استان برتر کشور قرار گرفت. همچنین با همکاری همه ارکان استان، برنامه‌ریزی شده است میزان تلفات برق در سال جاری به کمتر از ۱۲ درصد برسد.

روستا عنوان کرد: سال جاری، سال پایانی برنامه راهبردی است و در همین راستا ۳۵ هزار مشترک برق استان به کنتور هوشمند مجهز شدند که نسبت به سال گذشته رشد حدود دو برابری را نشان می‌دهد و گامی مهم در مدیریت مصرف و پایش شبکه محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شرایط خاص و تهدیدات اخیر علیه زیرساخت‌های انرژی، گفت: در شبی که تهدید به حمله به زیرساخت‌های انرژی مطرح شد، نگرانی‌هایی در میان مردم ایجاد شد، اما با هوشیاری و آمادگی مجموعه صنعت برق، دشمنان با درک آسیب‌پذیری بیشتر خود عقب‌نشینی کردند.

وی افزود: در ایام جنگ نیز تمامی فعالیت‌ها طبق برنامه انجام شد و ۶۴ گروه عملیاتی در حالت آماده‌باش کامل قرار داشتند. همه همکاران در شهرستان‌های مختلف با تمام امکانات در صحنه حضور داشتند و در این مدت بیش از ۱۴۰ کیلومتر عملیات اجرایی در شبکه انجام شد.

روستا اضافه کرد: با همت همه خدمتگزاران نظام و تلاش شبانه‌روزی کارکنان صنعت برق، زیرساخت اصلی استان با برنامه‌ریزی دقیق مدیریت شد و روند توسعه و پایداری شبکه با قوت ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین