امام جمعه اهل سنت کلاته‌کاظم: تحقق نصرت الهی در گرو اتحاد و ولایت‌پذیری است

مولوی نامدار گفت: همدلی شیعه و سنی و اطاعت از فرماندهی کل قوا، رمز عزت و پیروزی ایران در برابر جبهه استکبار است.
کد خبر: ۸۳۳۵۳۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۵ - 12May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، مولوی «عبدالرحیم نامدار» امام جمعه اهل سنت کلاته‌کاظم باخرز در قرارشبانه مردم تایباد در میدان وحدت این شهر، اظهار داشت: رمز شکست‌ناپذیری ایران اسلامی در برابر دشمنان، اتحاد شیعه و سنی در کنار اطاعت کامل از فرماندهی معظم انقلاب است.

1

وی افزود: خدای متعال را شاکریم که ما را شایسته الگو بودن برای امت رسول‌الله قرار داد. آیه «یا‌ای‌ها الذین امنوا ان تنصرالله ینصرکم» رمز امروز ما است؛ یاری دین خدا، زمینه‌ساز یاری الهی و استواری گام‌های مؤمنان است.

امام جمعه اهل سنت کلاته‌کاظم باخرز با اشاره به تکلیف مسلمانان در شرایط حساس کنونی، دو وظیفه اساسی را برشمرد و گفت: نخست، بذل جان، مال و توان خویش در خدمت به فرماندهی کل قوا و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران. ایشان شخصیتی است که در دامان خاندانی پرورش یافته که پدران و اجدادشان در راه خدمت به دین، به درجه رفیع شهادت نائل آمده‌اند. جان و مال ما برکت دعای خیر ایشان را دارد و گوش ما همواره به فرمان ایشان خواهد بود.

مولوی نامدار، دومین مسئله را اعلام صلح‌طلبی و سازش‌گرایی ایران در کنار ایستادگی استوار در برابر هرگونه زورگویی دانست و خاطرنشان کرد: ما به جهان اعلام می‌کنیم که مرد صلح هستیم، اما در برابر باج‌خواهی همچون کوهی استواریم و به هیچ قدرتی باج نمی‌دهیم؛ خواه این باج‌خواهی از سوی آمریکا باشد، خواه اسرائیل، و خواه افرادی که از خاک و ناموس خود گذشتند و به بیگانگان پایگاه دادند.

اگرچه ظاهر دین و لباسشان همچون ما باشد، اما زمانی که کفار را در سرزمین خود جای دهند، به حکم خدای عالم در زمره دشمنان قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به حضور پرشور مردم در میدان وحدت تایباد افزود: هرشب به خیابان می‌آئیم تا اعلام کنیم که ملت‌های دربند و آزادی‌خواه، به زودی صدای شکسته شدن استخوان‌های پوسیده لشکر شکست‌خورده آمریکا و اسرائیل را در خلیج همیشه فارس و دریای عمان خواهند شنید.

امام جمعه اهل سنت کلاته‌کاظم باخرز با تأکید بر حمایت ایران از مظلومان جهان، تصریح کرد: ایران صرفاً برای خود نمی‌جنگد؛ ایران برای غزه، یمن، ملت‌های دربند و حتی برای قربانیان جنایاتی همچون جزیره اپستین، از حق آنان دفاع می‌کند. چون نیت خیر است و دفاع از دین و عقیده، خداوند متعال این ملت را یاری خواهد کرد.

ما یقین داریم که صدای ما به گوش جهانیان می‌رسد؛ ملتی که شهادت در راه خدا را افتخار خود می‌داند و لحظه‌شماری می‌کند، این ملت را از مرگ نترسانید.

مولوی نامدار تصریح کرد: در شهر‌های تلفیقی همچون تایباد بنگرید که شیعه و سنی چگونه در کنار هم هستند و دست در دست هم از آرمان خود دفاع می‌کنند.

وی تأکید کرد: دشمن بداند که این جنگ، جنگ اراده‌ها و آرمان‌ها است. ما تا تحقق وعده الهی، در برابر برف و باران و سرما و گرما، هرگز خیابان‌ها را رها نخواهیم کرد؛ چرا که سنگر ما برای حفظ ایران، خیابان است.

امام جمعه اهل سنت کلاته کاظم باخرز خطاب به علمای تشیع و تسنن توصیه کرد: خود را کنار نکشید. عزتی را که خداوند به برکت این انقلاب و قرآن به ما عنایت کرده، هیچ کس به شما نداده است. این نعمت را غنیمت بشمارید. امروز جبهه حق و باطل کاملاً مشخص است؛ دشمن با ما دعوا ندارد؛ بلکه با پیامبر ما سر جنگ برداشته است.

موشکی که می‌فرستند نگاه نمی‌کند که شیعه است یا سنی؛ بی‌هیچ تردیدی بمباران می‌کند. 

مولوی نامدار در پایان، با ابراز امیدواری نسبت به آینده، گفت: دشمن بداند که ایران بیشه شیران است و صدای غرش شیران در این مرز و بوم بلند خواهد بود.

از نیرو‌های مسلح شجاع و دلاور تشکر می‌کنیم که آمریکا و اسرائیل را مفتضحانه به زانو درآوردند. این پیروزی با نصرت الهی حاصل شد، زیرا شما در راه خدا گام برداشتید.

امیدواریم خداوند این اتحاد و همدلی را بیش از پیش در جامعه ما حاکم فرماید.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین