آیت‌الله علم‌الهدی: اگر اسلام و انقلاب اولویت باشد شهادت رقم می‌خورد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: اگر انقلاب، نظام و اسلام در اولویت اول زندگی شما قرار گرفت، شما شهادت را انتخاب کرده‌اید.
کد خبر: ۸۳۳۹۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۷ - 13May 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» در مراسم چهلمین روز خاکسپاری امیرسپهبد شهید «سید عبدالرحیم موسوی» که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با تأکید بر حقیقت حیات جاویدان شهدا، به تبیین نگاه قرآنی و عرفانی به مقام شهید پرداخت.

1

وی در این مراسم با استناد به آیات قرآن و روایات، برخلاف تصور رایج که حیات شهید را فقط محدود به بهشت می‌داند، اظهار داشت: این حیات اختصاص به نعمت‌های بهشتی ندارد؛ بلکه شهدا در همین جهان نیز حضور فعال دارند.

آنها با کسانی که در مسیرشان گام برمی‌دارند، ارتباط برقرار می‌کنند، تماس می‌گیرند و ایشان را هدایت می‌نمایند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: خداوند متعال در آیه می‌فرماید: «فَرِحِینَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ»؛ شهدا به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده، شاد و مسرورند. اما این شادی فقط مختص بهشت نیست؛ بلکه آنها از اینجا، از همین دنیا، بر اعمال ما نظارت دارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: دلاورمردان ما در میدان نبرد با دشمن، با هیچ تهدیدی نمی‌ترسند و این غیرت و شجاعت، نتیجه همان حیات و زندگی شهید موسوی است که به رزمندگان تلقین می‌شود.

شهدا مانند یک روح ناب، شهامت و ایستادگی را در دل رزمندگان می‌دمند. به برکت همین حیات معنوی است که رزمندگان ما در برابر ابزار دشمن و ارتش‌های آمریکایی، محکم ایستاده‌اند و اجازه نداده‌اند نقشه نفوذ و تجزیه کشور به جایی برسد.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به وضعیت کنونی جهان و تقابل جبهه مقاومت با استکبار جهانی گفت: اگر کسی بخواهد ذلت آمریکا را در عرصه جهانی بررسی کند، همین ۷۰ روز اخیر بیش از ۳۰ مورد شکست سنگین برای آمریکا ثبت کرده است؛ چه در داخل خود آمریکا و چه در عرصه بین‌المللی. از اروپا تا منطقه، همه دیدند که آمریکا چگونه با این شکست‌ها نه فقط در جنگ نیابتی، بلکه در وجهه سیاسی و نظامی خود ضربه خورد.

وی ادامه داد: این شکست‌ها بی‌اثر نیست؛ اینها نتیجه حیات و زندگانی شهیدانی همچون شهید موسوی است که ناظر بر همه حرکات ما هستند.

آیه شریفه «وَلا تَهِنُوا وَلا تَحْزَنُوا» به ما می‌گوید سست نشوید و غمگین نباشید. اگر شما دشمن را ضعیف نبینید، پیروز خواهید شد.

مروز برادران رزمنده ما بدانند که آنچه در انتظارشان است یا پیروزی بر دشمن و عزت اسلام و کشور است و یا شهادتی که به فضل خداوند، بهترین سرنوشت برای آنان رقم زده شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری خطاب به رزمندگان گفت: اگر شهادت نصیبتان شود، برترین جایگاه نزد خداوند را خواهید یافت. شهدا زنده‌اند و زندگی آنها الگویی برای همه مؤمنان است.

شهادت یک عملیات نیست، یک خط و سبک زندگی است
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه سخنان خود با اشاره به جایگاه والای شهدا تصریح کرد: شهید نگاهش به پشت سر نیست؛ فرماندهان عظیم‌الشان جمهوری اسلامی، همه رزمندگان این نهاد مقدس در جبهه‌ها، همگی در خیل عظیم و کثیری قرار دارند که لوح شهادت در میدان شهدا نصب شده است.

خط شهادت؛ تثبیت عملیات زندگی در مسیر اسلام
آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: شهادت یک عملیات نیست؛ خط شهادت، نوع کار کردن و فعالیت در عرصه زندگی است؛ یک نیروی عظیم ارتشی در مقام دفاع از دین، درجه می‌گیرد و امیر می‌شود، اما هیچ‌چیز برای خود نمی‌خواهد. اول زندگی او کار برای اسلام و فداکاری در این راه است.

وی بیان داشت: برخی می‌گویند دعا کنید شهادت نصیب ما شود؛ شهادت نصیب‌شدنی نیست، تو باید اراده کنی که شهید بشوی. اگر انقلاب، نظام و اسلام در اولویت اول زندگی شما قرار گرفت، شما شهادت را انتخاب کرده‌اید، چه به آن عملیات برسید یا نرسید.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین